4.2.15

Disqus aplikacija ima nadogradnju sa hrvatskim jezikom i više

Disqus Setup

Disqus aplikacija za komentiranje se koristi na našoj stranici za komentiranje na članke i danas ima nadogradnju koja je čini još boljom. Nova verzija aplikacije je 2.4 i donosi poboljšanja za korisnike kao i za administratore stranica. Novosti u ovoj verziji su:

  • Administratori mogu moderirati (brisati, odobravati, istaknuti ili označiti kao spam) komentare direktno iz Disqus aplikacije
  • Dodan Hrvatski jezik koji se može odabrati u aplikaciji nezavisno od jezika telefona
  • Promijenjen naslov „favoriti“ u „preporučeno“
  • Dublje integrisan API koji može povezati komentare stranice direktno u Disqus aplikaciju
  • Ispravke i poboljšanja

 

Disqus je dodao još da će ova dublja integracija povezivanja biti dostupna i za javnost tj. za razvijače kao što to mi želimo već neko vrijeme i komentari će se moći direktno otvarati iz aplikacija koje podržavaju Disqus to oficijelne Disqus aplikacije gdje se može komentirati. Isprobali smo ovaj način „dubokog povezivanja“ i uz njihovu aplikaciju „Disqus Blog“ radi veoma dobro, mi vjerujemo da ćemo ugraditi sličan način i u našu WP Novosti aplikaciju.

 

Aplikaciju možete preuzeti ispod klikom na fotografiju ili skeniranjem QR koda.

 

QR_Disqus_for_Windows_Phone

11 komentara :

  1. Vladan Vukajlovic04 February, 2015

    Upravo nadogradio :)
    Dropbox takodje ima nadogradnju.

    ReplyDelete
  2. da, zaboravili smo na tu app :P kasnije o njoj.

    ReplyDelete
  3. KAKO NA SAJTU DISQUS.COM DA STAVIM DA JE NA HRVATSKOM JEZIKU, I DA MI OVAJ DEO ZA KOMENTARISANJE NA MOM SAJTU BUDE NA HRVATSKOM? PO MOGUĆNOSTI SROSKOM HITNO!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Ovo je moj sajt: zabavise123.weebly.com
    Tu dole na pocetnoj stranici sam stavio disqus, ali mi je na engleskom. kako da ga prebacim na jezik koji ja hocu da svi civde kad doju na moj sajt? Nisambas shvatio. ????

    ReplyDelete
  5. Na nasoj stranici je kako stranica odredi, za sve korisnike je ovaj jezik. Korisnik ako odabere na svom dosqus profilu dfugi jezik to se odnosi samo na njegov profil i dok ga on gleda i dok on gleda druge profile korisnika. A stranice (kao i nasa) same sebi odreduju jezike.

    A ako vi mislite za svoju neku stranicu onda u admin postavkama ima jezik koji odaberete, mislim da srpski nije podrzan. Ali nisam siguran

    ReplyDelete
  6. Ja kako vidim sve je uredno, na srpskom je. Latinica.

    ReplyDelete
  7. Auuu kolika su ti slova :))

    ReplyDelete
  8. Hahahaha, zanimljivo, svi sem mene na mom sajtu vide na srpskom, smao ja an hrvatskom :D

    ReplyDelete
  9. HVALA SVIMA, SVE SAM SREDIO, DINO, ZELJKO, AKO VAM SMETAJU KOMENTARI OVDE, OPBRISITE IH JER NISU U VEZI UPDATE ZA APLIKACIJU...

    ReplyDelete

Ostavite komentar