13.2.15

Lumia Storyteller i MSN aplikacije imaju nadogradnje

Lumia Storyteller setup

Lumia Storyteller aplikacija je prvobitno razvijana od Nokije, a danas od Microsofta, za Windows Phone 8 Lumia uređaje ima nadogradnju sa novim funkcijama. Jedna od novih funkcija jeste proširivanje „priča“ na vremenskoj liniji, a druga novost je mogućnost odabira redoslijeda „online priča“. Lumia Storyteller aplikaciju možete preuzeti ispod klikom na fotografiju ili skeniranjem QR koda.

 

QR code setup

 

 

MSN aplikacije

 

msn-hero_thumb

 

MSN aplikacije su Microsoft-ove aplikacije koje pokrivaju svaki segment i kategoriju koju korisnici koriste najviše na svojim pametnim telefonima. Tako npr Microsoft ima aplikacije „Vrijeme“, „Zdravlje i fitness“, „Financije“, „Vijesti“, „Putovanja“. Sve te aplikacije imaju nadogradnju ali bez izvještaja o promjenama. MSN aplikacije možete preuzeti klikom ispod na odgovarajuće ime aplikacije.

 

Microsoft-ove aplikacije su jedine koje imaju pristup Info zaslonu jer nisu još dozvolili da drugi razvijaći mogu praviti aplikacije za Info zaslon. Malo je čudno da ne otvaraju taj segment svim razvijačima jer dosta korisnika misli da razvijači ne žele da ugrade funkcije na Info zaslon dok je situacija takva da nisu ni u mogućnosti.

1 komentara :

Ostavite komentar