1.2.14

Preview for Developers aplikacija ima nadogradnju

Preview for Developers setup
Aplikacija koja razvijacima omogucava raniji pristup Microsoft-ovim nadogradnjama danas ima nadogradnju. Spekulira se dosta da se radi o pripremama za WP 8.1 i za nadolazece izbacivanje “pregleda" za razvijace” WP8.1 verzije. Naravno da je ostalo jos dosta do prezentacije u aprilu u San Francisku, tu dolazi jos jedan datum prije koji je mozda cak i vazniji, a to je MWC (Mobile World Congress 2014) u Barseloni.

MWC u Barseloni pocinje 24. februara i prvi na binu ce izaci Mark Zuckerberg koji ce pricati o vaznosti MWC dogadaja za svu industriju tehnike.

Od Nokije se ocekuje na MWC da ce prezentirati nove Windows Phone 8.1 uredaje, da 8.1. Nisam siguran jeli Nokia smije prije Microsoft-ove prezentacije pokazati operativni sistem ali vjerujem da cemo vidjeti neke novosti o WP8.1 vec 24. februara. Datum ocekivane prezentacije WP8.1 je u aprilu u San Francisku, sta vi mislite hoce li razvijaci dobiti mogucnost opet ranije da testiraju novosti operativnog sistema kao i sto je bilo Update 3 (GDR3)?!

Za WP 8.1 kruze sada glasine da su promjene daleko vece nego prvobitno ocekivane, primjera radi kruzi jedna glasina koja kaze da je Microsoft svaki aspekt Windows Phone-a dodatno poboljsao, vizuelno kao i funkcionalno.
Preview for Developers aplikacijaPreview for Developers
od: Microsoft Corp.
Verzija: 1.1.0.0
Cijena: Besplatno

4 komentara :

  1. Po svemu sudeci 8.1 ce biti kompletan sistem koji ce pokazati puni potencijal. Banalni nedostaci odredjenih funkcija kod wp8 mi nikad nece biti jasni, microsoft je to nisu amateri, da na telefonu recimo ne mozes sastaviti playlistu, kreirati foldere u slikama i sl. Nadam se samo da ce 8.1 biti dostupan za lumia 520, ne bi bilo fer da je zapostave jer je low uredjaj.

    ReplyDelete
  2. Nece zapostaviti u to budi siguran. WP8.1 stize za sve WP8 uredaje. od prvog do zadnjeg. Bez obzira koliko se on puno ili malo prodavao. A Lumia 520 vodi cak spisak prodaje :) tako da... A i ja vjerujem da ce wp8.1 biti nesto veliko

    ReplyDelete
  3. Sta se dobija ovom nadogradnjom?

    ReplyDelete
  4. Procitaj prve dvije recenice clanka :)

    ReplyDelete

Ostavite komentar