21.2.14

Nokia info zaslon i dodaci + informacije imaju nadogradnju

IMG_4087
Od danas stoje jos dvije Nokia aplikacije sa nadogradnjama u trgovini, jedna je info zaslon (Glance screen), druga dodaci + informacije (extras & info). Za dodaci + informacije se ne zna jos sta je donijela ali “info zaslon” donosi nove funkcije kao sto vidite iznad na slici. Imat ce te mogucnost pisanja svog nekog teksta na zakljucani zaslon, odabir da to bude tekst onaj sto je ispod sata (u tom slucaju ako odaberete WP Novosti aplikaciju pisat ce naslov zadnjeg clanka na samom vrhu vaseg “glance screen”). Naravno funkcija se moze i ugasiti kome ne treba ovo.
wp_ss_20140221_0004

I primjetim dok koristim evo par minuta vec da se taj tekst ugasi nakon sto sat se pomjeri za jedan stepen vise, upali se samo kada je sat opet na dnu zaslona u prvobitnoj poziciji. Malo se pitam cemu sluzi?! Kao napomena da ne zaboravimo nesto?! Skinite uglavnom obje nadogradnje, svaka nadogradnja je tu da poboljsa rad telefona, tako i ove dvije.
Nokia info zasloninfo zaslon
od: Nokia Corp.
Verzija: 2.0.1.4
Cijena: Besplatno

Nokia dodaci + informacijedodaci + informacije
od: Nokia Corp.
Verzija: 3.4.3.5
Cijena: Besplatno

3 komentara :

  1. Kod lumie 620 nema promena nakon ažuriranja info zaslona.. Nije mi jasno.. Da li zato što jos uvek nema gdr3,tj.black verzije za ovaj model,ili nesto do telefona nije u redu.. Takodje,stari problem na telefonu mi je sto u podešavanjima vremena i datuma nemam opciju za automatsko ažuriranje vremena..probao sam preko sysapp pusher da vidim da li nesto od aplikacija fali,ali sve je tu. Ako neko zna nesto o ovome neka napise. Inace telefon je bio na vodafon mrezi,ima onaj njihov logo prilikom ulljučivanja,pa ne znam da li to ima veze da neke opcije ne postoje,posto je dokodiran. A neko mi je rekao da nije uspešno i kompletno dekodiran,pa ne znam ni da li je i to moguće.

    ReplyDelete
  2. Da, lumia black i gdr3 tek donose nekw funkcije kao glancee zaslon tzv 2.0. To je i ova aplikacija u clanku. A "dekodiran" telefon to nema veze on je pod vodafone testiranjem zato nema jos nadogradnje. Prvo oni noraju pregledati jeli sve radi i pase kako treba i oni odlucuju kada ce pustiti, a moraju testirati jer svaka mreza za svaku drzavu ima svoje neke postavke i nece oni sebi da dozvole kontrolu od u ovom slucaju microsoft-a i proizvodaca wp8 uredaja. Objavili smo u ranijim clancima onu stranicu na kojoj pises za svaku mrezu jeli vec testiraju ili ne lumia black+gdr3. Pogledajte tu dokle su stigli

    ReplyDelete
  3. rade jovicic22 February, 2014

    Kod lumie 625 nedozvoljava info zaslon azuriranje,ima black nadogradnju,pise proverite azuriranje softvera telefona ili nepodrzava u mojoj drzavi.Mozda nema u Srbiji -telenor Sam mreza.

    ReplyDelete

Ostavite komentar