28.2.14

FIFA 14 dostupna za Windows Phone 8

FIFA 14 Setup
Electronic Arts prije dva dana su objavili FIFA 14 u trgovinu, i svi koji vole FIFA na PS/XBOX/PC sada mogu igrati tu igru i na Windows Phone 8. FIFA 14 za WP8 je dostupna za uredaje od 1GB pa na dalje, jer je zahtjevna igra. Pored toga za download je potrebno 888MB, a za instalaciju nekih 2GB slobodnog prostora.

b6b8e026-505b-4a6a-9bed-3b7ad25950d0
FIFA 14 je besplatna ali za neke moduse igre zahtjeva kupnju direktno iz igre. Posto je ovo igraz a mobilne uredaje primjetit cete naravno da je prilagodena mobilnim uredajima, kontrole su naravno namjestene posebno za mobilne uredaje kao i grafika.

f77a711d-f15b-4aa7-be58-d0f62bd55605
Uz igru za mobilne uredaje dolaze komentari po prvi put na vise jezika, i to na Njemacki, Engsleki, Francuski, Italijanski i Spanski. Igra se nalazi u Xbox kolekciji igara tak oda cete moci skupljati poene kroz ovu igru koje mozete kasnije koristiti za otvaranje raznih nagrada na Xbox Live. Ako se pitate koji sadrzaj se placa u aplikaciji to su igraci, dresovi, stadioni itd. Ali njih mozete i uz poene stecene u igri kupiti.

FIFA 14 igraFIFA 14
od: Electronic Arts
Verzija: 1.0.0.0
Cijena: besplatno

7 komentara :

  1. Kako da odaberem da samo igram sa nekim postojecim klubom? Npr sa realom? Nikako da nadjem. Dao mi je samo pocetnu utakmicu i sada igram sa nekim cudnim igracima... Da li se to placa?

    ReplyDelete
  2. To sto trenutno vidis je FIFA 14 Ultimate Team, to igras besplatno, ali ako zelis da igrad obicne meceve i da biras ekipe onda moras platiti, ili skupiti toliko poena u igri da otkljucas.

    ReplyDelete
  3. Meni pise da sam dostigao ogranicenje skladištenja na telefonu a imam 2,6 gb slobodno

    ReplyDelete
  4. Onda moras jos osloboditi jer za samu instalaciju treba 2gb. I ako skines 888mb onda nemas tih 2gb. A osim toga za sistem mora pstati isto slobkdnog mjesta da bi radio jer ne mozes koristiti sav prostor memorije.

    ReplyDelete
  5. Od cega zavisi CHEMISTRY u ultimate team-u

    ReplyDelete
  6. Chemistry se kupuje u obliku karti i dodjeljujes igracima. Mada iskreno chemistry ja mislim da je FIFA izmislila samo da bi ljudi kupovali, jer se ni na PS3 ne osjeti neka razlika sa ili bez. :)

    ReplyDelete

Ostavite komentar