13.2.14

Instagram beta dobija slijedecu nadogradnju

insta_feat_rect
Oficijelna Windows Phone 8 Instagram (beta) dobija danas svoju slijedecu nadogradnju za koju ne pisu promjene od zadnje verzije. Instagram Beta je tek prosle sedmice dobila nadogradnju, sada evo slijedeca. Izgleda kao da Instagram ekipa ipak radi na Windows Phone aplikaciji, ali to izgleda previse sporo s obzirom da je jos uvijek u “beta” fazi i sto nema nekih od osnovnih funkcija kao video upload.

Instagram app
Pored toga jos uvijek kod mene barem otvara fotografije veoma sporo, iako imam 10Mbps konekciju otvara listu zadnjih fotografija nekih 1-5 minuta, nekad brze nekad sporije. Za razliku od nje 6tag otvori u svega 5-10 sekundi od pokretanja sa Live Tile-a, svaki put! Nada mse da ce razvijaci i dalje raditi na njoj, i malo ubrzati proces zavrsavanja beta faze, ipak nije aplikacija toliko “obimna” da je potrebna toliko dugotrajna beta faza.

Kako mi javlja jedan prijatelj Instagram beta aplikacija sada ima bolji Live Tile. Sada kada dobijete notifikaciju pisat ce broj na Live Tile, a do sada je taj broj kasnio ili uopste nije ni stizao. - Hvala za info Ivane
Instagram aplikacijaInstagram beta
od: Instagram
Verzija: 0.3.2.0
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar