8.2.14

Facebook beta ima nadogradnju

facebook beta setup
Facebook beta za Windows Phone 7 i 8 ima slijedecu nadogradnju bez novih funkcija ali zato sa popravkama greska. Prvobitno sam primjetio da je popravljena greska gdje se javljalo u porukama da “nema interneta” kada zatvorite pa otvorite neku poruku ta greska je bila prisutna. a drugo sam primjetio da radi aplikacija nesto brze prilikom tranzicije sa jednog zaslona na drugi. Ako uvidite jos neke popravke ili nove greske napisite nam dole u komentarima.

Facebook Beta
od: Microsoft Corp.
Verzija: 5.2.1.2
Cijena: Besplatno

8 komentara :

  1. Željko Majstorović08 February, 2014

    Čini mi se da je i dalje ostao problem kašnjenja notifikacija.. Nekad dodju odman a nekad nakon par minuta.
    radi se o lumia 800 sa wp 7.8 sustavom

    ReplyDelete
  2. Da i ja sam primjetio i prije ove nadogradnje da obavijesti za poruke ne stizu. Ali to nije direktni povezano sa aplikacijom, vise je serverski, server koji salje obavijesti na sve wp telefone izgleda da je preopterecen. A primjetio sam da ima jos promjena, kada postavljas fotografiju u poruku sada ima status lajsna da znas koliko je fotografije vec podigao na server.

    ReplyDelete
  3. Željko Majstorović08 February, 2014

    steta sto je nikad nece moci ispeglati da radi glatko kao messenger ali bitno da napreduje..

    ReplyDelete
  4. Da, ali ja iz ove trenutne "lose" situacije vidim ipak nesto dobro. Ja mislim da oni rade na integraciji facebook chata jos boljeg nego sto je trenutno u porukama i ne samo facebook nego i ostale mreze. jer microsoft direktno radi na facebook aplikaciji i trenutno se "ne trude" kako to znamo od njih da znaju. ja vjerujem da namjerno ne ulazu sposobne ljude u razvijanje facebook aplikacije ako nesto imaju u planu dosta bolje i vece u WP8.1

    ReplyDelete
  5. Željko Majstorović08 February, 2014

    želiš reći da još naprijeđuju chat u porukama? hm.. to bi moglo biti i istina jer nedavno sam imalo L820 u ruci koliko se sjećam poruke nisu baš nešto napredovale u odnosu na wp7. Malo je i čudno da ljudi traže da ubace stickere u poruke facebook aplikacije, microsoft nista ne poduzima a izbacuje nove nadogradnje aplikacije. Moguće da spremaju nešto novo, unaprijeđene prouke, notification center ili tako nešto.

    ReplyDelete
  6. Da, poruke su identicne ostale mislim na ove internet poruke facebook, msn itd. direktno iz poruka. u to bi mogli ubaciti sve funkcije koje zahtjevaju korisnici i vjerujem da nas to ceka u wp8.1. a notifikacijski centar je potvrden 100% tako da to nije glasina nego uskoro realnost :)

    ReplyDelete
  7. Željko Majstorović10 February, 2014

    Čini mi se da se povremeno pojavi problem sa konekcijom ako je mobitel na wifi-u.

    ReplyDelete
  8. Da, i meni se na Wifi javlja ponekad greska. ali dosta rijetko, ne kao prije :)

    ReplyDelete

Ostavite komentar