4.2.14

Samsung WP8.1 procurio u novoj fotografiji

Samsung_Huron

Samsung je bio prvi koji je objavio WP8 uredaj i izgleda da prate to i za WP8.1 uredaje. Naime pojavila se prva fotografija i to od evleaks koji je veoma pouzdan i koji je do sada uvijek pogadao sa slikama kao sto su Lumia 1520 i drugi modeli.

Ovaj Samsung nosi oznaku SM-W750V ili poznat kao Huron. I sto je zanimljivo na ovoj slici jeste da se ne vide tipke za “nazad” i “trazenje”, vidljiva je samo Start tipka. U Samsung Galaxy S4 trenutno je slicno tako da su ipke nevidljive dok nisu u upotrebi. Ne mogu zamisliti da su koristili softverske tipke na zaslonu za “nazad” i “trazenje” a ostavili Start tipku na dnu samu. Mislim to je gubljenje prostora jer bi bile tipke u dva reda.

Ovaj Samsung spekulira se da je 5” uredaj sa 1980x1080 zaslonom. Druge specifikacije uredaja cemo sigurno vidjeti do aprila. Bitno je jos napomenuti da je ovaj uredaj kako izgleda i na fotografiji samo za Verizon mreznog operatera, to automatski znaci da ovaj isti uredaj se nece pojaviti na EU trzistu ali je moguce da ce Samsung napraviti slican ovom i objaviti posebno za EU.

izvor: WPCentral

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar