27.2.14

WP Novosti (placena) aplikacija ima novu nadogradnju

WP Novosti placena setup
WP Novosti placena verzija danas je dobila svoju slijedecu nadogradnju, sa par ispravki gresaka i sa novom funkcijom koju su trazili korisnici, a koja nije bila tesko za ugraditi. Radi se o dijeljenju clanaka, tako cete sada kada otvorite clanak vidjeti aplikacijsku traku na dnu koju mozete izvuci i tu imate dijeljenje na socijalne mreze ili putem emaila.

I ovako to sve izgleda.

WP Novosti share
Na slici vidite minimiziranu aplikacijsku traku tako da zauzima sto manje prostora, ako pritisnete tri tacke otvori se traka da opcijom za dijeljenje, kliknete jedan od nacina i odvest ce vas do prozora da podijelite clanak. Naravmo mozete standardni tekst izmjeniti po svojoj zelji. Isprobajte novu funkciiju i dijelite clanke sa WP Novosti koji vam se svidaju.
WP Novosti aplikacijaWP Novosti
od: Dino Borogovac
Verzija: 2.0.3.0
Cijena: 0.99€

4 komentara :

  1. Valjda ce uskoro biti i za free verziju :) A u cemu je razlika izmedju free i verzije koja se placa :) ?

    ReplyDelete
  2. Razlika je do sada bila sto je placena imala notifikacije, bolji live tile i sve te funkcije za lockscreen a besplatna nije do skora imala. Pa sam uveo u besplatnu to isto, sada je vrijeme da placena dobija malo paznje sa novim funkcijama. ovo je prva funkcija, uskoro ugradujem i posebne zvukove za notifikacije, da ne zvoni standardno ono zvono kada stigne obavijest nego nesto posebno po cemu se moze prepoznati da je obavijest od WP Novosti. U placenu verziju uskoro planiram i nove funkcije od wp8.1 ugraditi, sve sto budem mogao cu ugraditi. Zanimljivo ce mi biti tzv. "geofence location" to ce biti kao ograda u kojoj se nalazi telefon i aplikacija ce prepoznati jeste li kod kuce ili ne, pa tu imam ideje za funkcije nove :D

    ReplyDelete
  3. I da zaboravio sam da je besplatna imala do prije mjesec - dva jos reklame koje su usporavale rad aplikacije. A placena nije nikad imala reklame.

    ReplyDelete
  4. I zaboravio sam da je placena verzija tu kao stimulans za dalji rad, medutim iskreno da priznam jos novac nisam zaradio na njoj. Za isplatu se mora dostici odredeni broj download-a koji jos ni blizu nemam

    ReplyDelete

Ostavite komentar