21.2.14

Windows Phone 8.1 ce i automatsko skidanje nadogradnji aplikacija

IMG_4089

Windows Phone 8.1 kako maloprije javlja Tom Warren ce imati mogucnost automatske nadogradnje aplikacija u pozadini da to i ne primjetite.

BhASvujCcAA72i3

Ovako izgledaju i postavke kao na slici iznad, imat cemo mogucnost gasenja da se ne nadograduju automatski ili da se ta nadogradnja vrsi samo preko WiFi. Sto je zanimljivo vidjeti jeste da mozemo sada prvi put od postojanja Windows Phone sami izvrsiti upit da li postoje nadogradnje za neke aplikacije, to je ono dugme “check for updates”.

izvor: Tom Warren Twitter

3 komentara :

  1. Po broju funkcija koje su izmenjene ili dodate mogli su da daju i ime WP9. Tek sad vidim koliko nedostatka ima EP8 :) malo je ruzno sto se sve svodi na cekanje nekih updatea. Ni 5 dana nije proslo od pojave Black nadogradnje koja se najavljivala mesecima i odmah prica o wp8.1 nadogradnji. Sad cemo da cekamo par mrseci wp8.1, par dana odmor i verovatno krece visemesecna prica o wp9, ko dobija a ko ne itd. Telefone kupujemo da bi ih koristili sad, odmah, a ne za neka buduca vremena kad se nesto ispravi updateom. Ja koristim WP ali realno ispadamo smesni kada nam neko nesto prigovori za wp a mi damo odgovor da cemo to da dobijemo za neki mesec :P

    ReplyDelete
  2. A dobro za wp8.1 se prica od ljeta prosle godine. Samo se nije znalo nista detaljno. A logicno ne da je nakon lumia black odma ovo, samo sto naravno kasni kod nekih koji podlezu testiranjem mreznih operatera. A i potpuno se slazem s tobom da kupujemo telefon za ono sto je u tom trenu i da ne trebamo nikad ocekivati nesto vise. Tako ja razmisljam ali kada najave ovakve popravke i dodatke to je samo plus i obraduje korisnike. Ja sam zadovoljan i trenutno. A prica oko wp9 i hocemo li dobiti jos je neozbiljna, i ako ne dobijem mene ne zanima tada ce biti vrijeme za novi telefon svakako... :)

    ReplyDelete
  3. Black je bila Nokijina nadogradnja, a ovo je nadogradnja wp-a.
    Problem je u tome sto je windows hteo da se sto vise razlikujemo od andoida i iOS-a, ali je u nekim stvarima preterao pa sad mora i treba da ih "iskopira".

    ReplyDelete

Ostavite komentar