22.6.15

Slagalica Kviz

Slagalica Kviz Setup

Zovem se Filip i zajedno sa ostalim u narednom periodu ću pisati članke, a evo i prvog. Igrica koja je odavno dostupna na Android i iOS napokon dolazi i na Windows Phone uređaje. Inspirisana TV kvizom Slagalica sastoji se od 6 dobro poznatih igara:

  • Slagalica
  • Moj broj
  • Spojnica
  • Skočko
  • Ko zna zna
  • Asocijacija

Slagalica screenshot

 

Igrica zauzima 7MB i nosi verziju 1.1.0.0. .

 

Slagalicu za WP možete preuzeti ovdje.

 

Slagalica qr kod setup

21 komentara :

  1. Bravo Filipe za prvi članak! ;)

    ReplyDelete
  2. Hvala! :D

    ReplyDelete
  3. Napokon bilo je i vrijeme :D

    ReplyDelete
  4. Kosta Kuprešak22 June, 2015

    Dobrodosao Filipe 😉 Sto se slagalice tice preuzeo sam ju jutros i ne izgleda lose, fali joj sekcija za dva igraca i malo estetike ali tek je izasla 😁

    ReplyDelete
  5. 'Ajde neka je sa srećom...👍

    ReplyDelete
  6. Bice vremena i to da se napravi,nacekali smo je na WP. :D

    ReplyDelete
  7. Dobrodosao Filipe, Napokon da izadje i za wp.

    ReplyDelete
  8. Konačno :) Hvala ti najlepše za aplikaciju. Samo tako nastavi :)

    ReplyDelete
  9. App je bzv jer nije oficijelna,probao razočarao se i izbrisao je.A dobro ti nama dosao :) Sto se tice app fali joj dosta stvari ovaj ko je pravio ko da je pravio za Wp 7,dizajn bzv,komplikovano jer se mora uci i izbaci svaki put iz jedne igre da bih ušao u drugu.Znaci nema da kliknem pokreni i da te ona vodi kao na fb.Nevezano za temu izasla app Mapfactor ako je ko koristio na Androidu zna kakva je dobra navigacija,posle Here,Navigon, je najbolja
    najbolja,ima cak neke ulice koje druge pomenute navigacije nemaju.Sada sto se tice app za navigaciju sve vece su tu Here,Navigon,MapFactor,Sygic,Waze,CoPilot i Navitel,sada po broju navigacija ne kaskamo za drugim platformama samo da jos ih srede i poraze na dizajnu.

    ReplyDelete
  10. Samo da pozdravim novog autora, novinara... :D :)

    ReplyDelete
  11. ahahahahha rodjace ti si kralj, ima li nesto da ti ne hejtujes I da ne prigovaras nesto u sve se razumes I sve ti zivo fali kako u aplikacijama tako I u windowsu...strasno...

    ReplyDelete
  12. Dušan Begović23 June, 2015

    Dobrodošao Filipe :)

    ReplyDelete
  13. Evo i mene... :D Filipe, dobrodošao...

    ReplyDelete
  14. Pa da radis sto ja radim od 1998 i citas razumeo bih se i ti :) A ja kazem kako jeste,a sto tebe to boli ja neznam :)

    ReplyDelete
  15. Prvo kaze se razumeo bi, bez H, H ide samo u prvom licu jednine. Drugo kako mozes da radis od 1998 godine ako ti je ovo u nick-u 990 godiste, a I po slici bi se reklo da si 90` godiste, kao I po pisanju I kritikama, znaci da si 98-e imao 8 godina, izgleda da si jako napredno dete bio. Trece, pogledaj malo sve svoje postove koji su kao romani veliki I na svakom imas za sve zivo brdo kritika, a pritom nista pametno I korisno ne napises....

    ReplyDelete
  16. Jesam 90 god. i bavim se od 98 racunarima i telefonima i imao sam vise telefona i racunara nego sto ces ti za ceo zivot. Drugo ja pisem sta pisem tebe to nije briga, to je moje pravo,a drugo sve sto kazem mnogi se slazu. Tebi ako se ne cita niti te zanima procitas vest a ne komentare :) A ti sto lupas nesto, to je tvoje ja ne kritikujem :) Moje kritike jesu za prodaju telefon tj reklamiranje, ako nema reklamiranja nema ni poveceanja prodaje sto znaci nece biti vise app u storu i bolje napravljenje i unapredjene app,. Sto se tice Microsofta,a ja nijednom nisam kritikovao Windows tj naprotiv bas ga hvalim jer ne zaostaje ni malo po opcijama za Androidom i iOS, i po meni najbolji OS sa iOS. Naravno da kritikujem programere sto izbacuju app ne sve naprotiv ali kao sto su Instagram,ovaj za Slagalicu,Google,Microsoft,Facebook,Viber i td.Microsoft sto se tice app jer pravi bolje za android nego za svoj OS, i td. Drugo kada ti budes napravio stranicu i uveo pravila onda cu ja da to postujem, a do tada razguli, jer ti ne postavljas ovde pravila, drugo kada pazis oko svega sto ne koristis Č.Ć.Š,Đ.Ž i td :) A ja druzim radim i studiram, ne sjedim za kompom i gledam pravopis kod nekog, a niko ovde ne pise 100% po pravopisu :) A vise sam pomogao nego ti na nekom forumu,poratalu i uopsteno :) Tako da necu da se spustam u dalju raspravu i spustam se na tvoj nivo :) Sretno i ne zamjerim ti, a nemoj ni ti meni :) Pa pa! I da izasalo je glasovno pozivanje za Whatsapp, probao i radi odlicno na 930 i 1520 :)

    ReplyDelete
  17. ahahahaha od osme godine se bavis racunarima I telefonima ahahahahaha. Jedno je koriscenje slova č,ć itd а sasvim nesto drugo je pravopis, o kome ne treba da razmisljas dok pises, ako si pismen. Po velicini tvojih post-ova bih rekao da bas mnogo vremena provodis za racunarom. Ali to nije ni bitno, ja sam odusevljen tvojim znanjem I kako sve znas I pronadjes manu, ti bi to sve mnogo bolje uradio... Kad bi Microsoft ili tako neka veca kompanija citala tvoje post-ove I sve te silne forume gde si pomogao tolikim ljudima, zaposlili bi te bez ikakve provere, jednostavno bi bili odusevljeni tvojim znanjem, ti bi im prodaju povecao za 110% koliko se bolje od mene razumes u tehnologiju :D. Koliko je meni zanimljivo da kucam sa tobom ti nisi svestan :)

    ReplyDelete
  18. p.s. A da, ja fakultet zavrsio odavno, a trebalo je i ti da ga zavrsis, ako si vec toliki dr.mr za tehnologiju, pretpostavljam da nesto vezano za to studiras. Srecno zaposlen i jos srecniji koliko drustva imam :)

    ReplyDelete
  19. Pusti te se obojica prepucavanja ovdje. I ovi komentari ce biti izbrisani.

    ReplyDelete

Ostavite komentar