14.6.15

Runtastic Pro aplikacija danas besplatna

Runtastic Pro Setup

Runtastic Pro, aplikacija istoimenog portala za mjerenje fitnes i sport aktivnosti ima nadogradnju od jučer, a danas postaje besplatna za jedan dan. Runtastic Pro služi za mjerenje vaše fitnes i sportske aktivnosti kao trčanje, hodanje, Nordic Walking, dizanje tegova i mnogo drugih aktivnosti. Aplikacija mjeri i kretanje kada je zaključan telefon veoma precizno što je za svaku pohvalu.

 

Runtastic Pro screenshot

U zadnjoj nadogradnji ove aplikacije novost je sedam novih tematskih „trčanja“. Pogledajte video ispod šta Rutastic misli sa tematskim trčanjem (Story Running). Dodatno u nadogradnji se nalazi i koreanski jezik od sada.

 

 

Ako preuzmete aplikaciju sada možete je naknadno sa istim emailom na svom telefonu preuzimati uvijek besplatno jer ste stekli pravo na licencu sve dok aplikacija postoji u trgovini.

 

Preuzmite Runtastic Pro za WP ovdje (danas besplatno).

 

Runtastic Pro qr kod setup

4 komentara :

  1. Skinuo danas Runtastic pro sa linka odavde i instalira ga vec 5 sati. Ne mogu da ga prekinem ni da ga izbrisem. Sta da radim?

    ReplyDelete
  2. Skinuo i instalirao i registrovao se, al' mi trazi neki promo code, a kad sam otisao preko e-maila da potvrdim rezervaciju, pisalo mi da je 14 dana sam trial...

    ReplyDelete
  3. Tek jutros posle gašenja telefona sam uspeo. I to, ponovna instalacija, ovoga puta uspešno. Hvala u svakom slučaju.
    P.s.nije bilo opcije prekini.

    ReplyDelete
  4. Au hvala puno za ovo ! Do sad sam koristio obicnu. Aplikacija radi savrseno i sa najlosijim mogucim signalom i brzinom neta.

    ReplyDelete

Ostavite komentar