16.6.15

Današnje nadogradnje aplikacija

Store novi Setup

Danas imamo nekoliko nadogradnji aplikacija koje mi pratimo redovno. Dvije od njih su zamjenske aplikacije za Youtube. Pored toga imamo jedan web preglednik koji ima nadogradnju i jedna VOIP aplikacija. Naši članci o nadogradnjama aplikacija služe samo da korisnici imaju uvid u to da li je njihova omiljena aplikacija imala nadogradnju i možda neku očekivanu ispravku kako bi korisnici uživali u aplikacijama što više.

 

myTube!

 

myTube! setup windows novosti

myTube! Aplikacija je pored Metrotube jedna od boljih aplikacija koja ima redovno nadogradnje i novosti jer je razvijaču stalo mnogo do aplikacije i samih korisnika. myTube! Aplikacija je danas dobila ažuriranje na verziju 2.2.1.0 koja donosi samo jednu novost – „dodana mogućnost sortiranja plejlista“.

 

Preuzmite myTube! aplikaciju za WP ovdje.

 

QR_MyTube_new

 

Metrotube

 

MetroTube Setup

Metrotube smo spomenuli također kao jednu od boljih Youtube zamjenskih aplikacija, i ona također danas ima nadogradnju sa ispravkama grešaka i generalnim poboljšanjima.

 

Preuzmite Metrotube za WP ovdje.

 

Metrotube sa QR Code

 

Skype

 

Skype Setup novi

Popularna VOIP aplikacija od Microsofta – Skype danas ima nadogradnju na verziju 2.29.0.3 i ako nema izvještaja o promjenama vidimo da su sredili margine na prvom zaslonu aplikacije gdje su sve konverzacije. Do prije ove nadogradnje sat sa desne strane je bio na ivici aplikacije i nije izgledalo baš lijepo, sada je to sređeno. Pored toga ne vidimo neke druge promjene, vi ako vidite javite slobodno u komentarima ispod.

 

Preuzmite Skype za WP ovdje.

 

QR_Skype

 

Opera Mini

 

Opera Mini Beta Setup

Opera Mini aplikacija je nedavno izašla iz Beta faze i danas ima novu nadogradnju. Kakve novosti donosi ova nadogradnje ne znamo jer se aplikacija ponaša isto kao i prije, vizualno nema promjena, a i nema ni izvještaja o promjenama. Tako da se vjerovatno radi i ispravljanjem grešaka koje su postojale.

 

Preuzmite Opera Mini za WP ovdje.

 

qr_opera_mini

6 komentara :

  1. Rekao si da neki web preglednik ima nadogradnju,a nisi napisao koji i sta novo donosi? 😃

    ReplyDelete
  2. Mislim da je Opera mini u pitanju.

    ReplyDelete
  3. Edin Hubić16 June, 2015

    Vrlo kvalitetne aplikacije. Što se skypea tiće, i do sada je bilo ok a sada je to sve još ljepše. Kad smo kod nadogradnje da upitam nešto ovdje. Naime jučer sam skinuo neki sistemski update na L535 SS (bilo mi je na ručnom ažuriranju pa nisam skida do jučer) i nakon tog update-a touch je ostao loš. Uradio sam factory reset sa brisanjem SD-a, dakle totalno čišćenje pa me sad zanima da li nakon tog reseta ostaje kakvog "smeća" koje se ne obriše ili je ovo isto kao i format HDD-a na PC-u gdje se OS iznova instalira iz ROM-a?
    Nakon F reseta, touch je dosta bolji.

    ReplyDelete
  4. Da, hard reset izbrise sve sa interne memorije i sa ROMa na telefonu samo instalira nanovo sistem. Kao kod racunara. Nema nista onda vise na telefonu osim ono sto je predvideno u tom ROMu.

    ReplyDelete
  5. Edin Hubić16 June, 2015

    Stim da je u računara "ROM" ustvari SETUP CD a na telefonima obična particija sa sadržajem instalacije OS-a :D

    ReplyDelete

Ostavite komentar