7.6.15

Narodne poslovice – nova domaća aplikacija

Narodne poslovice naslovna

Danas vam predstavljamo novu domaću aplikaciju brucoša sa Beogradskog univerziteta. Aplikacija kao što joj ime odaje ima jednu glavnu tematiku, a to su narodne poslovice. Aplikacija posjeduje opširni spisak mudrosti, neke od njih ste sigurno pročitali dok će te neke tek pročitati.


 

Autor aplikacije opisuje aplikaciju ovako:

 

„Ova aplikacija je mala antologija svakodnevnih mudrosti. Zavirite u nju, pročitajte koju misao i razmislite. Posle nekog vremena, počećete da otkrivate lepote, ali i ružne stvari sveta oko sebe.

 

Narodi iz kojih su ponikle ove misli sasvim su obični ljudi, rođeni kao i svi mi - kao neznalice. Život ih je naučio mudrostima koje su postale nacionalno blago koje svi narodi sveta čuvaju i neguju.

 

Jedna mudrost pred san i druga za lepši dan, biće sasvim dovoljne da svoj život duhovno obogatite, jer jedna ruska poslovica kaže: "Bogatstvo nije u novčaniku, tamo je samo novac!" Mislite o tome!“

 

Narodne poslovice screenshots

 

Mi toplo preporučujemo aplikaciju svakome da razmisli malo o stvarima o kojima inače ne razmišljamo tako često. Aplikacija je dostupna za WP, a i za Windows računare.

 

Preuzmite Narodne poslovice aplikaciju za WP ovdje.

 

Narodne poslovice qr kod windowsnovosti

 

Preuzmite Narodne poslovice aplikaciju za Windows 8.1 ovdje.

13 komentara :

  1. Boze koja glupost. Mogu li developeri da se pozabave malo ozbiljnijim aplikacijama? Najveci mediji regiona nemaju wp aplikaciju (hrt, rts, blic, b92-bez updatea 3 godine, i stotine najposecenijih sajtova koji na androidu i iosu imaju aplikacije) a ovaj lik pravi narodne poslovice. Strasno.

    ReplyDelete
  2. A jeste vi slucajno peocitali prvu recenicu clanka "brucos...". Mladic ne zivi od ovoga i nece on sigurno praviti app onako radi svoje neke satisfakcije za te portale koje vi nabrajate :D kompanije to rade. Ovo je mladic kojeg mi zelimo podrzati jer svako pocinje negdje, a ovo je njegov pocetak. Ili ste se vi rodili kao profesionalac u vasoj profesiji?!

    ReplyDelete
  3. Vladimir8707 June, 2015

    Brate minli, aj procitaj svoj komentar jos jednom majke ti? Sta si ti iskomentarisao ovde? Daj se malo kontrolisi kad komentarises, ovakva vrsta komentara ne vodi nicemu...

    ReplyDelete
  4. Vladimir8707 June, 2015

    Ma nekima ne vredi objasnjavati.....jednostavno treba ukoliniti komentar ali kapiram da ne zelite da pravite sebi posla jos dodatnog pored svojih obaveza....

    ReplyDelete
  5. Objavljena je fotografija padajuceg izbornika buduce nadogradnje Windows 10 za telefone.Mn je bas dobro,svidja mi se. 😃

    ReplyDelete
  6. Sve pohvale svim exYu razvijacima!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Svaka cast ,nesto sa "naseg" prostora ,ma mudar je nas narod 😊

    ReplyDelete
  8. Dali je moguce promjeniti ime telefona na l630??

    ReplyDelete
  9. Ne razumem zbog cega mi je obrisan komentar, samo sam izneo svoje misljenje. Smatram da treba jako vise da se radi na kreiranju korisnih i aktuelnih aplikacija u suprotnom wp ce izgubiti i ovo malo korisnika sto ima. Btw podrska kreatoru app. Pozdrav

    ReplyDelete
  10. Pozdrav,

    Misljenje je jedna stvar i podrzano je ovdje ali vrijedanje ne. Jer nije bilo na mjestu prema nekome ko je jucer poceo da se bavi s tim. Nasa app je tako prije 2-3 godine bila bezveze na WP, ali je danas u trgovinama na balkanu medu prvima ako ne i prva.

    Korisnih aplikacija ima, ali vjerovatno znam sta i trazite, kao one app koje ste naveli u proslom komentaru. Ali to kompanije te moraju objaviti konkurs ili traziti firmu koja ce im napraviti app koja nije tek tako lagano da se napravi. To obicni razvijaci nece napraviti i ne smiju cak, mi imamo kompanije za to kao Ping koji rade aplikacije za banke, i druge kompanije. Ali pojedinac pravi aplikacije za "svoju dusu" vise nego radi neke zarade jer evo vidimo ova app je besplatna tako da autor nema nista od nje.

    Slazem se da se treba da radi, ja ulazem dnevno 1-2 sata nekad i vise u svoje aplikacije da bi korisnici bili zadovoljni pa opet neki nisu i lete brzinom munje da "spuste" razvijacu losom ocijenom. Ali dobro je pa je to mali broj korisnika.

    Zbog toga mi i ne objavljujemo svakakve aplikacije nego ih provjerimo, i ako ispunjavaju minimum kriterija onda objavimo clanak. Tako inace korisnicima i onim koji nas prate nikad nije zasmetala neka aplikacija

    ReplyDelete
  11. Kada se spoji na racunar i otvori aplikacija za sinkronizaciju, pita kako da se zove telefon. Kasnije to se moze isto uraditi, ima onaj hamburger za meni i u postavkama Windows Phone aplikacije na racunaru. Sa WP8.1 GDR2 to ce se moci raditi na telefonu direktno.

    ReplyDelete
  12. Aha hvala...jel mozda poznat datum izlazka gdr2?

    ReplyDelete
  13. Jos nije, nema zvanicnih informacija o toj nadogradnji. Ima samo sto smo objavili do sada.

    ReplyDelete

Ostavite komentar