30.1.15

Večernji list i dodaci + informacije aplikacije imaju nadogradnje

Store picture manji

Večernji list je aplikacija koju smo pratili člankom krajem prošle godine sada ima nadogradnju na verziju 1.0.0.1 Večernji list služi za čitanje članaka sa vecernji.hr. Kako smo napomenuli i u prvom članku aplikacija ima dobar dizajn i prati Windows Phone dizajn filozofiju.

 

vecernji list setup

 

U ovoj nadogradnji donosi:

  • Odgovor na komentare
  • Optimizaciju i čišćenje koda aplikacije

 

Preuzmite aplikaciju / nadogradnju klikom na fotografiju ispod ili skeniranjem QR koda. I javite nam u komentarima da li je se poboljšala?!

 

vecernji list qr setup

 

Dodaci + informacije

 

dodaci & info setup

 

Dodaci + informacije (Extras + info) aplikacija služi za osnovne informacije o vašem telefonu. Dodaci + informacije je Nokia/Microsoft sistemska aplikacija koju možete preuzeti ispod klikom na fotografiju ili skeniranjem QR koda. Ova nadogradnja nije imala izvještaj o promjenama tako da možemo samo nagađati o čemu se radi.

 

Korisnici su imali grešku da ima sa preview for developers nadogradnjama imali probleme gdje ova aplikacija ne zna razlikovati između oficijelne Lumia Denim nadogradnje i one preko preview for developers pa je korisnicima i dalje pisalo Lumia Cyan. U ovoj nadogradnji znamo da taj bug nije ispravljen.

 

QR%20Extras%20Info

26 komentara :

  1. Zijad djulovic31 January, 2015

    pomoc dino ,nabaci mi link adobe flash plauera da skinem zivota ti ,nema pa nema nijedan neodgovara za ovaj previev 10ku ....

    ReplyDelete
  2. Kristijan Orlovic31 January, 2015

    Meni nema nadogradnje za Dodaci+informacije
    Lp

    ReplyDelete
  3. Ne znam da li se on uopste razvija dalje?!

    ReplyDelete
  4. Zijad djulovic31 January, 2015

    kada idem preko modzile trazi mi ,a imao sam pa skino citu 10ku i radio je :(

    ReplyDelete
  5. Treba mi pomoć, ne vezano za temu. Kada odem na mobitelu na e-pošta+računi, javlja mi kako outlook pošta nije ažurirana i kada stisnem tu e-mail adresu, javi kako se ne može povezati. Uključen mi je internet, pokušao sam i preko mobilnog operatera i preko wi-fi-a, gasio sam i palio mobitel. Što se događa? kako to riješiti? Evo i slika.

    ReplyDelete
  6. Hvala, evo promijenio sam password i sada stima. Samo nisam se na mobitelu ponovno ulogirao jer ne znam kako, ali vidim da je sad sve u redu.

    ReplyDelete
  7. Mozda ste je dobili prije nego sto smo mi objavili clanak, jer kasnili smo par sati... :)

    ReplyDelete
  8. onda mozzila ne raspoznaje novu verziju Windowsa, trebao bi raditi onaj stari flash player koji se moze instalirati. ili flah plug in za mozzila.

    ReplyDelete
  9. Meni je tako stajalo oko mjesec dana i odustao sam,,,bio mi je racunar na servisu pa sam im morao ostaviti mail i sifru kad sam preuzeo racunar zamijenio sam sifu,poslije sam htjeo nesto preuzeti sa marketa WP tad mi je pokazalo mail adresu bez sifre upisao sam novu sifru i odmah je prihvatilo i nestala potraznja za azuriranjem,

    ReplyDelete
  10. Evo stavili smo komentar na vrh komentara ako neko zna nesto neka odgovori. ja se slazem sa Vladanom ispod, pogresan datum izazove sa certifikat na Microsoft serveru javi da na teleofnu ne smije se ulogovati jer ne posjeduje validan certifikat, to korisnik vidi kao "nije azurirano". Isto moze biti da je neko promjenio vasu sifru ?!

    ReplyDelete
  11. sad vidim da sam zakasnio sa odgovorom,,,isao sam po redu...

    ReplyDelete
  12. To znam za datum i vrijeme, jer mi se to par puta dogodilo kada sam radio soft reset, ali sad su vrijeme i datum ok, znaci nije do toga. Isto tako nije nitko mijenjao sifru, ali sam sada ja promijenio i sad je sve ok. A kako se na mobitelu ulogirati sa novom sifrom, jer ja sam je promjenio na PC-u, a na mobitelu se nisam nista ponovno ulogiravao? Mislim, je li se mob automatski ulogirao sa tom novom sifrom ili ja to moram napravit, jer vidim da mi mail dobro radi na mobitelu, dobijam postu itd.

    ReplyDelete
  13. Vladan Vukajlovic31 January, 2015

    1.Proveri datum na telefonu i koliko je sati ako ti je datum los i pogresno vreme onda nalog ne funkcionise
    2.Pokusaj preko racunara da promenis sifru za MS nalog pa onda sa novom sifrom se prijavi na telefon ,mozda uspes tako da zaobidjes gresku koja ti se javlja

    ReplyDelete
  14. Zijad djulovic31 January, 2015

    branimire evo sta ces pokusati ,drzi prstom na nalogu dok se ne pojavi "sinhronizuj" pritisni na sinhronizuj i sve ce doci na svoje mjesto ,barem je u mene tako :)

    ReplyDelete
  15. Lumia 630 mts Srbija dobila denim. Pozdrav

    ReplyDelete
  16. Zijad djulovic31 January, 2015

    Odradio Dino ,sada radi sve je ok ,skinuo i AVG ,ma stikla ko doksa ;)

    ReplyDelete
  17. Edi Kovačić31 January, 2015

    Vaznije nadogradnje se same instaliraju.

    ReplyDelete
  18. A Honk Konga ni na pomolu :).

    ReplyDelete
  19. A Hong Konga ni na pomolu :).

    ReplyDelete
  20. Proveri dali je datum i vreme tacno?Ako si ga restartovao to se poremetilo i nece da sihronizuje 😄

    ReplyDelete
  21. Stari nacin citanja nazalost ne moze da se "editira" kako ja zelim. zbog toga je i novi nacin dok ugradimo komentare, onda ce stari nacin nestati i zamijenit ce ga ovaj novi...

    ReplyDelete
  22. Postovani , da li neko zna zbog cega mi relativno cesto ( znaci ne uvek ) izbacuje ,,Out of memory at line :1 ,, dok citam vesti sa ove app . Unapred zahvalan. Pozz

    ReplyDelete
  23. Pozdrav, to je greska sa alatom koji nam je pruzio Microsoft. Radi se o WebbrowserControl koji prekoraci odredenu kolicinu memorije. Ako imate najnoviju verziju to se ne bi trebalo desavati, uskoro ide jos jedan update da jos malo ispravi greske postojece. A pored toga ima i u postavkama aplikacije "novi nacin citanja" aktivirajte njega i pogledajte da li se isto desava?

    ReplyDelete
  24. Hvala na brzom odgovoru :) Pogledacu pa javljam sta se desava ! Pozz

    ReplyDelete
  25. Samo da javim da nema nikakvih problema kada se prebacim na ,,nov nacin citanja ,,! Hvala jos jednom Dino !!! Pozz

    ReplyDelete
  26. Da, to je super! Ugradit cemo i komentare tako da ce novi nacin zamijeniti taj stari koji ima te probleme. Zbog toga i savjetujemo njega za koristenje za korisnike koji inace ne komentiraju.

    ReplyDelete

Ostavite komentar