20.1.15

Nokia Lumia 1520 dobija polako Lumia Denim nadogradnju

Lumia-Denim

Nakon Lumia 930 danas drugi High End telefon u WP8 ekosistemu ima Lumia Denim nadogradnju. Nadogradnja nije izašla još za sve države jer je tek sinoć počela za ovaj model. Prva Lumia 1520 koja je dobila još prije nove godine Lumia Denim nadogradnju jeste ona iz Finske (CV verzija), nakon nje danas slijede:

  • Estonija (CV)
  • Francuska (CV, SFR)
  • Njemačka (Vodafone)
  • Irska (Vodafone)
  • Italija (Vodafone, Wind)
  • Latvija (CV)
  • Litvanija (CV)
  • Velika Britanija (Vodafone)

CV – odnosi se na Country Variant (državnu varijantu) uređaja koji nije brendiran niti podleže pregledu mobilnog operatera.

 

Lumia-1520_group-shot_632

 

Naravno ovo je mali broj još uvijek jer u Evropi postoji 44 varijante Lumia 1520 uređaja, neke brendirane, neke ne, koje još čekaju nadogradnju. Lumia Denim nadogradnja donosi niz novosti koje smo iznosili u zadnjih par mjeseci. Više informacija o tome da li vaš uređaj ima nadogradnju – link. Više informacija o Lumia Denim – link.

 

Preuzmite nadogradnju ako je vaš telefon jedan od ovih na spisku pod postavkama telefona > ažuriranje telefona. Nadogradnja ne traje dugo, oko 20-40 minuta. Obezbijedite dovoljno baterije prije nadogradnje jer WP8.1 ima zaštitu i neće započeti nadogradnju ispod određenog nivoa baterije.

4 komentara :

  1. Napokon :D

    ReplyDelete
  2. Jer neko zna zašto nemogu da napravim nalog na Spotify,ni preko fb ni preko maila. Imam Nokiu 920 region mi je UK tako da mi Mix Radio radi bez problema. Znam da ovde nije tema o tome,ali ako ima neko vremena da mi pomogne...

    ReplyDelete
  3. Mislim da Spotify radi na lokaciji i zbog toga blokira pristup iz drzava gdje nije podrzan. npr iz BiH, Srbije ili Hrvatske on vidi da je ta drzava u pitanju prilikom prijave i ne dozvoljava dalje...

    ReplyDelete
  4. Hvala puno :) Mada mogli su čisto da obaveste o tome a ne da mi izbacuje pogrešna šifra... Ako bude postojala neka mogućnost povezivanja kao na Mix radio sa ovih regiona voleo bi da me obavestite. Hvala pa se nadam da će i ovi regioni ugledati svetlost dana ;)

    ReplyDelete

Ostavite komentar