30.6.14

Nokia Lumia 630 dostupna u ponudi BH Telekoma

lumia630
BH Telekom je u svoju ponudu dodao i Nokia Lumia 630 uređaj koji je na balkanska tržišta došao početkom juna. Inače, Lumia 630 je prvi Windows Phone uređaj koji može primiti dvije SIM kartice. Uređaj koji je u ponudi BH Telekoma ima oznaku “SS” što znači da je verzija sa jednom SIM karticom.

Uređaj se može dobiti na ugovor od 12 ili 24 mjeseca i cijena mu varira ovisno o vrsti usluge koju odaberete, a cijena samog uređaja bez ugovornih obaveza iznosi 304KM što je dosta jeftinije od onih početnih cijena kada je uređaj tek došao na naša tržišta. Ako vas zanimaju detaljnije cijene i ponude posjetite  BH Telekom stranicu.

1 komentara :

  1. Miralem Suljić03 July, 2014

    Juce uzeo 630 iz bhtelecoma i evo da uporedim sa 520. Uređaj osjetno vecih gabarita, ekran puno bolje izgleda i drugaciji je osjecaj pod prstom,valjda zbog gorilla stakla. Kamera skoro identicna,cyan update je promijenio autofocus ali na bolje. Tipke vise nisu ispod ekrana nego su dio ekrana i ok su za koristit mada sam mislio da ce biti problem.Fizicke tipke su ugodnije za koristiti, ali nedostaje tipka za kameru. Zvucnik losiji nego onaj na 520, nedostaje mu dubina i snaga a ovde mislim na oba. Wp8.1 koji dođe je starija verzija od ove na 520 koju imamo. Znaci fale neke stvari kao sto je recimo buđenje uređaja na dodir(kuc kuc). Ono stvarno dobro je baterija koja je dimenzijama duplo duza od ove u 520, znaci kad otvorite 630 i vidite kolika je baterija reakcija je smijeh u pozitivnom smislu(danas je testiram) mada sam u prvih par sati vidio da ce da izdrzi za trecinu vise od ove u 520.
    Brzina ovog quad procesora upravo interesantna. Temple run 2 otvori tacno 20 sekundi brze od 520 odnosno 10 brze od galaxy s4. Znaci u obicnom radu je to neprimjetna razlika u odnosi na 520.
    Da ne duljim, na pitanje jel vrijedi uzeti ovaj mob. a imate vec 520 , onda ne osim ako hocete stvarno puno bolji ekran i imate suprugu kojoj cete dati 520 😊.
    Jos da dodam da je logo Nokie izrazito ispran, blijed i na poleđini gotovo se i ne vidi. Prednji natpis je vidljiv ali vise nego duplo manje vidljiv od loga na vasim masinama. To nesto znaci, mozda.

    ReplyDelete

Ostavite komentar