2.6.14

Metrotube i OneTube imaju nadogradnje

MetroTube orginal Setup[2]

Metrotube je zamjenska aplikacija za Youtube koja je veoma popularna i služi veoma dobro. Danas ima slijedeću nadogradnju na verziju 4.1.3.0 koja donosi „sugestije“ riječi i imena dok kucate u traženju video zapisa aplikacije. Pored toga donosi i mogućnost gledanja video zapisa koji su ograničeni po godinama bili do sada.

 

MetroTube setup

 

Google još uvijek se protivi sa izda oficijelnu aplikaciju za Youtube na Windows Phone platformi. Nažalost oni gledaju na Windows Phone sa povišene pozicije jer Windows Phone nema alternativu za Youtube. Nadamo se da će odgovorni u Google doći pameti i dozvoliti oficijelnu aplikaciju i na WP. Do tada možete preuzeti aplikacije kao što su Metrotube ili OneTube. Metrotube košta 0.99€ (ili ekv. vrijednost vaše valute)

 

screenshots

 

Nekoliko minuta nakon objavljivanja članka pojavila se i OneTube aplikacija na spisku za nadogradnje. OneTube nije imala log o promijenama pa možemo samo nagađati šta je u pitanju ili ako ste uočili nešto javite nam ispod u komentarima. Obje aplikacije možete preuzeti ispod.

 

Metrotube sa QR Code

 

OneTube download

 

Hvala Vladanu na javljanju za OneTube.

7 komentara :

  1. OneTube je odlica aplikacija.Mozda i najjednostavnija i najkorektnija...sa odlicnim mogucnostima.

    ReplyDelete
  2. Nevezano za ovu temu, mala zamerka. Slabo i retko izbacujete novosti iz sveta WP, juce mislim cak ni jedna, prosek jedna dnevno. Sobzirom da ste i pojacani sa dopisnicima,skroz malo, tako da cesto idemo na druge sajtove poput wp central...

    ReplyDelete
  3. Znamo, u zadnje vrijeme prvo nijebilo nekih novosti, a ne pisemo o zastitnim maskama i stvarima nevezano za EU. Npr nama nema smisla izvjestavanje o telefonima koji su iskljucivo za kinesko trziste ili za mreznog operatera iz amerike koji nikad nece doci u EU.

    Pored toga ipak znamo da je malo s nase strane, trenutacno je. Moramo se vratiti opet u normalu.

    Usput pripremam novu verziju WP Novosti aplikacije pa sve ostalo knapira, pa cak i privatni zivot.

    ReplyDelete
  4. Da, Onetube se pokazao kao dobra app cijelo vrijeme, samo ja licno moram se "natjerati" da bi je koristio pored Metrotube. vise preferiram izgled Metrotube.

    ReplyDelete
  5. Vladan Vukajlovic02 June, 2014

    nije za ovu temu ali i Onetube takodje ima nadogradnju

    ReplyDelete
  6. Sad cu prepraviti clanak ;)

    ReplyDelete
  7. ispravljeno :) i hvala na javljanju

    ReplyDelete

Ostavite komentar