18.6.14

Nadogradnje aplikacija Nokia dodaci + informacije, zaslon, filtar pozivi+sms i druge

Store picture

Danas je dan sa malo više novih nadogradnji nego inače. Prvo imamo set Nokia aplikacija koje imaju nadogradnje i kako izgleda Nokia i Microsoft se kroz ove nadogradnje aplikacija priprema za WP8.1. Po svemu sudeći nije ostalo još mnogo i poklapa se sa datumom 23.,24. ovog mjeseca.

 

Ove aplikacije su sistemske i pomažu direktno u kvalitetu korištenja samog telefona. Kao što je to aplikacija zaslon koja sada ima slajdere u „profilima boja“ umjesto stepenasto podešavanje. Za ostale aplikacije nismo sigurni šta novo donose jer nije bilo izvještaja o promjenama. Preuzmite nadogradnje kao uvijek skeniranjem QR koda ili klikom (pritiskom) na sliku.

 

 

 

dodaci + informacije

 

QR%20Extras%20Info

 

Nokia filtar poziva+SMS

 

qr_call_sms_filter

 

Nokia Zaslon

 

qr_nokia_display

 

 

Onefootball setup

Onefootball Brasil također danas (od jučer) ima nadogradnju, za koju primijetimo da radi bolje sada i dodatno ako ste odabrali neku reprezentaciju za koju navijate vijesti stižu sada u tab sa „vijestima“. Primijetimo i da su jednom nadogradnjom prije ove dodali i video zapise o Svjetskom prvenstvu u čijoj sekciji može te pogledate zanimljive video zapise i press-konferencije.

 

QR code setup

 

Hvala Vladanu za javljanje o Onefootball Brasil.

2 komentara :

  1. Cudno ili ne,meni sve ove aolikacije ne mogu da se azuriraju,ili su se vec same u pozadini azurirale,jer kad odem na bilo koju ne pise azuriraj vec prikazi...lumia 520 sa dev preview..o cemu se radi..pozdrav

    ReplyDelete
  2. Moguce da ti se u pozadini azuriralo,a da nisi primjetio...

    ReplyDelete

Ostavite komentar