23.6.14

Tapatalk aplikacija ima nadogradnju

tapatalk_nav_lede

Nakon nedavne velike nadogradnje, Tapatalk je sada dobio jednu manju nadogradnju koja osim poboljšanja u radu donosi i dvije promjene vidljive korisnicima.

 

Trenutna verzija Tapatalk aplikacije je 2.0.1.0. i omogućuje korištenje crne teme koju je dosta korisnika tražilo. Također, aplikacija je dobila i navigacijske kontrole (navigation bar) za lakše “kretanje” po forumima.  Ostale ispravke u ovoj verziji nisu vidljive korisnicima i one se odnose na ispravljanje grešaka i poboljšavanje rada aplikacije.

 

Nadogradnju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

QR_Tapatalk_NewLogo

9 komentara :

  1. Sto ukinuse kucanje u landscape modu? Bas bezveze..

    ReplyDelete
  2. Nokia camera ima update 😁

    ReplyDelete
  3. Sta bi sa wp8.1, jel stize sutra?

    ReplyDelete
  4. Dali 8.1 sutra dolazi ??

    ReplyDelete
  5. Ne zna se. :) glasina glasi tako, ali sad jeli istina...

    ReplyDelete
  6. Nema onog njihovog da se oglasi na twiteru :) lepo bi bilo da bude sutra. Bila je najava jos u aprilu da ce da bude u junu konacna verzija. Nisu se prevarili da to bude pocetkom juna. Malo je bezveze da cekamo pola godine da nesto prestane da bude probna verzija. Ostarice a da nije ni izasao :)

    ReplyDelete
  7. od prošle godine je poznato da dolazi WP 8.1, Developer Previev je bio za razvijače samo što je to iskoristilo i dosta običnih korisnika. Mislim da korisnici ne čekaju jer WP8.1 zapravo i ne kasni jer nigdje nije objavljeno da će doći točno određeni dan.
    Po svemu sudeći, trebao bi krenuti sutra.. u ovom tjednu sigurno. :)

    ReplyDelete
  8. E sad cekam vase utiske sta cete reci za wp 8 i notifikacijski meni sto ce biti pa cu da razmislim hocu li i ja probati taj wp...jeste da nema aplikacija bas kao na androidu ali probat cemo sami da bhde sve ok sa notifikacijama jer od prijatelja cujem da im je to veliki problem da kasni sve zivo

    ReplyDelete
  9. Ne opravdavaj ih :) telefoni nam ostarise dok docekamo normalan OS !

    ReplyDelete

Ostavite komentar