7.6.14

Xbox Video ima nadogradnju

Xbox_Video_Transparent_Tile

Xbox Video aplikacija je dobila nadogradnju. Iako u “changelog” zapisu piše da se radi o manjim popravcima i poboljšanjima to ipak nije točno. Ova nadogradnja ima oznaku 2.5.3962.0. i osim popravki grešaka koje su se pojavljivale prilikom preuzimanja sadržaja donosi i prozirnu živu pločicu.

 

Popis svih poboljšanja koji se dobiju ovom nadogradnjom:

  • Xbox Video pločica na početnom zaslonu sada podržava pozadinu i boju teme po želji korisnika bez potrebe za dodatnom aplikacijom
  • Koristili smo telemetrijske informacije od zadnje nadogradnje kako bi pratili i popravili problem sa stabilnošću aplikacije. U zadnjih 30 dana, 75% izvještaja je javljalo o neočekivanom izlasku iz aplikacije.
  • Popravljeno je nekoliko problema prilikom preuzimanja licenciranog sadržaja
    • Preuzeti sadržaj se nije mogao reproducirati dok uređaj nema internetsku vezu ili je uključen “zrakoplovni način rada”
    • Procesi u pozadini ne bi mogli preuzeti dijelove licenciranog sadržaja
    • Neki preuzeti sadržaj nije mogao biti reproduciran nakon prelaska na streaming putem korisničkog sučelja

 

Dodatne popravke na aplikaciji:

  • Neočekivani izlazak iz aplikacije nakon kupnje TV sezone s velikim brojem emisija
  • Zapinjanje videozapisa nakon reprodukcije
  • Linkovi do TV sezona određenih TV serija su bili povezani sa pogrešnim sadržajem
  • Neočekivani problem prikazivanja kolekcije filmova i TV-a kao praznima kada uređaj nije povezan na internet
  • Nekada se kupljeni filmovi i TV sadržaj nisu prikazivali u korisnikovoj kolekciji
  • Višestruki problemi sa lokalizacijom

 

Ovo je jedna malo veća nadogradnja vjerojatno iz razloga što sljedećih nekoliko tjedana neće biti nadogradnje. Kako su rekli iz Microsofta, rade na novim i naprednijim mogućnostima pa ne trebamo očekivati nadogradnju opet za dva tjedna kako je to bilo do sada.

 

QR_xbox_video_1

16 komentara :

  1. Kad instaliram i pokren napise da aplikacija nije podrzana u regionu. Bosna i hercegovina. Da li postoji mogucnost da se aktivira?

    ReplyDelete
  2. Prebaci regiju na US ili UK i radit će

    ReplyDelete
  3. možda imaš problem sa godinama.. ako si na računu prijavljen sa manje godina nego što oni zahtjevaju onda bi to mogao biti problem..


    bez obzira što ti prijatelj nema problem ipak pokušaj sa promjenom regije

    ReplyDelete
  4. xbox stranica je xbox.com koju vi pokusavate?! I kao sto zeljko kaze, email prijavljen sa telefonom mora imati validan datum rodenja, ne smije pisati da imate ispod 13 godina. vazno je popuniti adresu dobro. sav email racun mora biti popunjen sa stvarima licnim. tek onda ce raditi i registracija na xbox Windows Phone uredaju kako treba.

    ReplyDelete
  5. I ja sam imao isti problem,koji i sada imam.Nisam nista rijesio.Uradio sam isto to prijavio se na moj live.com emil nalog,podesio datum rodzenja(i ako imam ovaj email 5-6 godina i kada sam se priavljivao upisao sam tacan datum) ,sve licne stavke upisao....povezao email sa svim stvarima.I onda sam pokusao ponovo i nemogu da napravim svoj nalog samo meni izbacuje kod pogreske.Onda sam napravio hard reset uredzaja i podesio USA regiju(na kojoj cu i ostaviti kada zvanicno azuriram na 8.1).Medzutim ni tada mi se nije desilo poboljsanje.A DINO TO U VEZI SATA I DATUMA NE RAZUMIJEM MOZES LI MI OBJASNITI???

    ReplyDelete
  6. Izgleda xbox profil nije moguce na nasoj regiji namjestiti. BiH nije bas prihvacena kako treba. Nazalost. Ovo oko datuma i vremena na telefonu, pokusajte staviti jucerasnji datum ili par sati nekad unazad ili unaprijed, neke stranice i servisi kao email ne rade u tom slucaju jer zahthevaju "svjez" zahtjev koji salje telefon svakim otvaranjem stranice. Zbog toga je vazno namjestiti telefon prvo na vremensku regiju tacnu, tacan datum i tacan sat ili cak automatsko podesavanje sata.

    ReplyDelete
  7. Nedzad Pugonja09 June, 2014

    Rjesenje tvog problema je kupi si android i budi spokojan.
    Ja sam to uratio i sad je sve ok.
    Cak svoj wp920 necu da prodam jer ne volim ljudima podvaljivati kao ovaj Microsoft.

    ReplyDelete
  8. Veoma dobro rijesenje za svaki mali problem bjezati na Android, tamo sve cvjeta :D od ljepote i od stabilnosti i funkcionalnosti. :D

    ReplyDelete
  9. Ma znam Nedžade da je android bolji, kažu da će sa kit-katom svi da postanu vodootporni 😊

    ReplyDelete
  10. naravno da cvjeta! ima više aplikacija, bolje su im aplikacije, nema djetinjasti izgled sa ne upotrebljivim živim pločicama, ne šteka, whatsapp radi, imaju antiviruse i aplikaciju za oslobađanje RAM memorije..
    lol

    ReplyDelete
  11. Ljudino, daj ga podvali meni ispod cijene :D
    (ozbiljan sam)

    ReplyDelete
  12. Ak si tak razocaran z NL920 onda ga pokloni nekom, ja prihvacam tu tvoju nokiu bez prigovora :-)

    ReplyDelete
  13. McMatkovic10 June, 2014

    pitanje: da li postoji neki plejer na L 820 wp 8.1 koji moze da ocitava titlove? primer: kada prebacim film sa kompa na fon nema titlova. Na samsungu je ok,titlovi su tu. Da popizdis sto android ima ovde prednost...ili gresim? pz.

    ReplyDelete
  14. Oficijelna video app podrzava titlove, ali telefon nije namjenjen da se prebacuju na mjega filmovi i titlovi. Zbog toga nije ni ugradena podrska na taj nacin. Pokusaj pogledati neki film kroz video aplikaciju iz njegove kolekcije s neta i imaju titlovi. Znaci samo se treba saznati na koji nacin i podrzavat ce. Ne smije se ocekivati ni posto da ako na Android radi na takav nacin da ce i na Windows Phone. Od toga se ljudi moraju odvici. Uvjeren sam da postoji poseban titl koji moze uz film. Pored toga ima aplikacija u trgovini koje rade to, ima moliplayer npr.

    ReplyDelete
  15. McMatkovic07 July, 2014

    Da moli player je super,treba podesiti titlove na hrvatski i onda ocitava i srpske titlove. Kada je podesen na srpske titlove,titlova nema. :)))

    ReplyDelete

Ostavite komentar