6.6.14

Nokia Camera Beta ima nadogradnju

Nokia Camera 2

Nokia Camera beta danas ima slijedeću nadogradnju koja poboljšava aplikaciju. Zadnja nadogradnja ove aplikacije je bila prije mjesec i Nokia Camera slijedi nekako preporučeni rok za nadogradnje od Microsoft-a, a to je svaki mjesec po jedan update.

 

Nova verzija 4.7.1.9 donosi poboljšanja, a evo i koja tačno:

  • Ispravka greške gdje se fotografije dugo spremaju u memoriju.
  • Ispravka greške kada nanovo aranžirate fotografiju koje su napravljene prednjom kamerom.
  • Ispravka greške korupiranih video zapisa koji zauzima više od 4GB memorije.
  • Druge ispravke grešaka

 

Ove ispravke će sigurno doprinijeti da korisnici imaju više volje fotografirati kada ne moraju čekati dugo da se fotografije spremaju. Imajte samo u obziru da pravljenje fotografije i spremanje zavisi i od postavki koje odaberete, Nokia Camera može praviti i ekspozicije od 4 sekunde dužine pa se neki korisnici žale da to traje dugo, a zapravo je postavljeno da traje 4 sekunde. Uvijek provjerite svoje postavke prije ocjenjivanja.

 

83984b44-46c7-4c2f-ac2d-331872f3f0ed

 

Nokia Camera Beta ima neka poboljšanja spram oficijelne Nokia Camera aplikacije i preporučujem je svakome da isproba. Neke od prednosti su pregledanje i zumiranje u fotografije pune rezolucije direktno iz galerije, puštanje videozapisa direktno iz aplikacije bez potrebe otvaranja zasebne video aplikacije, trenutačni pregled fotografije nakon što je napravljena i još drugih stvari.

 

Preuzmite aplikaciju klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

qr_nokia_camera_beta

2 komentara :

  1. Pozdrav Dino i ostali, znam da nema veze sa ovom gore temom ali da pitam, griju li se vaše Nokie, ja imam Lumiu925 i jedino me to nervira kod ovog telefona i Viber na WP 8.0 koji je spor, tj. Sporo reaguje, procitas poruku a on ti javlja nakon sat vremena da si je dobio

    ReplyDelete
  2. Od Vibera mozemo ocskivati malo ozbiljniji pristup WP uskoro. Prije par dana su javni poziv napravili za beta testere WP8 aplikacije, u uslovima pise da traze prave i aktivne beta testere koji ce pomoci da viber se usavrsi na WP. I to je trebalo davno uraditi. Prijavio sam se za beta testera da mogu pisati na wp novosti da li je bolje ili ne ali izgleda jos nisam prihvacen.

    Sto se tice odziva Vibera, jese spor. A sto se tice grijanja i u mene se grije, a to je direktno povezano sa interner saobracajem, sto vise protoka vise se grije. Ja sam u dva dana skinuo preko 1.4GB podataka ako pogledamo ovo je telefon i tolika kolicina podataka mora modem zagrijati... Nazalost.

    ReplyDelete

Ostavite komentar