4.6.14

Kopy univerzalna aplikacija za Windows Phone

kopy_lede

Kopy je univerzalna aplikacija koja korisnicima Windows Phone 8 i Windows 8.1 sustava omogućuje kopiranje teksta sa mobitela na računalo ili tablet i obratno. Ova aplikacija također ima i dodatak za Chrome web preglednik, dok za Internet Explorer i Firefox tek trebaju doći.

 

kopy_scn1

Da bi koristili Kopy potrebno je povezati računalo i mobitel prijavom u aplikaciju ili skeniranjem QR koda. Nakon što ste odabrali tekst koji želite, kopirate ga u aplikaciju i klikom na “kopy” koji se nalazi na dnu zaslona tekst postane vidljiv na vašem računalu.

 

kopy_scn2

Ova aplikacija ima i mogućnost glasovnog upravljanja, odnosno povezana je sa Cortana glasovnim asistentom. Da bi se aplikacija pokrenula potrebno je Cortani dati glasovnu naredbu “GoKopy new text”, zatim će se aplikacija pokrenuti i onda joj možete reći tekst koji želite kopirati. Ovdje je isto potrebno kliknuti “kopy” na dnu ekrana kako bi se tekst kopirao.

 

Ako ne želite korisnički račun za ovu aplikaciju, računalo i mobitel ili tablet možete povezati privremenom vezom tako što skenirate QR kod sa gokopy.com stranice. Ipak, preporučuje se korištenje aplikacije s korisničkim računom jer ćete tako imati zabilježenu čitavu povijest kopiranja što vam nekada može poslužiti.  Aplikaciju za Windows Phone možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda, a za Windows 8.1 možete preuzeti ovdje: preuzmi

 

qr_kopy

13 komentara :

  1. Bas cu ovu da isprobam kolega. Hvala za tip. :) Nego kad ce Whatsapp?!

    ReplyDelete
  2. Nema na čemu :)
    Whatsapp se vratio ali kasno, sad je Telegram u modi ;)

    ReplyDelete
  3. Tako je vratio se i ima opet danas malu nadogradnju

    ReplyDelete
  4. dino,nevezano za temu...imam neku ponudu da uzmem jeftino nokia lumia 720,medjutim imam informaciju da od kako je uradjen update na wp8.1 ima problema telefon,restrartuje se cesto...nekad par puta za sat vremena,a nekad radi vise sati bez broblema...a kaze da je na wp8 radio ok!ali on ne zna da vrati na wp8...a ja bih znao jel si ti napisao kako moze!? sta mislis da li da je uzmem pa da vidim sta i kako?

    ReplyDelete
  5. može se vratiti, ovdje su upute
    http://www.wpnovosti.com/2014/04/kako-se-vratiti-sa-wp81-na-wp80.html

    ReplyDelete
  6. znam da se moze vratiti nego da li je sigurno kvar,tj restartovanje do sistema? ili je imak u telefonu neto?ne znam...on tvrdi da je radio normalno na 8.0....

    ReplyDelete
  7. Aha, mislio sam da nisi upoznat sa postupkom vraćanja na 8.0.
    Malo sam gledao po internetu i nisam našao da se nekome događalo takvo nešto, a da uzmeš telefon na dan, dva pa ako uspiješ popraviti kupi.

    ReplyDelete
  8. pa tesko da cu moci na dan-dva da ga uzmem...nema veze,smislicu vec nesto...a ako mi bude potrebna pomoc ja se javljam!

    ReplyDelete
  9. nagovori prodavac aako je ozbiljan da ti da na dan dva, prvo pokusaj hard reset. i ostani na WP8.1 ako se i dalje ponavlja ta greska sto sumnjam da je do sistema, vrati na 8.0 nije ni tesko. ako i tada ima greska telefon nije uredu.

    Ako on odgovorno tvrdi da je do WP8.1 greska onda ce i dozvoliti da isprobas jedan ili dva dana, plus dozvolit ce hard reset da isprobate da li je trenutna greska ili ne. A ako on "muti" nesto onda ce reci ej znas ne mogu ja ovako ne mogu onako. Ja u tom slucaju bi odustao od kupovine.

    ReplyDelete
  10. pa i to si u oravu,ovako:on ima servis telefona,ali 99% su kod nas android i oko toga znaju sve ali wp slabo...njemu je neki decko doneo lumia 720 (kao iz fabrike) i rekao da od kadje ubacio wp8.1 ima problema sa telefonom...on je probao da vrati na 8.0 ali kaze na se ne razume i tako da je odustao od toga...a probao je da ga resetuje i kaze da se isto desava.lik mi deluje odgovoran posto ima 78 pozitivnih ocena na sajtu!a ja bi menjao neki moj tell za tu lumiu 720 i da mi on doplati nesto...nadam se da ste me razumeli:-)

    ReplyDelete
  11. Taj program više ne radi i to je zvanična informacija od strane Nokije.
    Sad je aktuelna i zvanična aplikacija za downgrade, a uskoro i update, bez da se čeka OTA : " Nokia Software RecoveryTool"
    A evo i link: http://www.nokia.com/us-en/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987

    ReplyDelete
  12. druze,hoces reci da se to sad radi preko dog drugog programa?da li to funkcionise?vracanje na wp8.0??

    ReplyDelete
  13. Upravo tako.Od sada, pa na ubuduće, sam ovaj program može da vrati telefon sa Preview verzije na zadnju zvaničnu verziju!

    ReplyDelete

Ostavite komentar