24.6.14

Scribd službena aplikacija za Windows Phone i Windows 8.1

Scribd_Hero

Scribd, najveća baza dokumenata u digitalnom obliku, je sada dobio službenu aplikaciju za korisnike mobilnog Windows Phone 8 i Windows 8.1 sustava za računalo. Ova aplikacija je još jedan primjer univerzalne aplikacije, a korisnici koji je instaliraju na Windows Phone uređaj mobitel imaju besplatan i neograničen pristup za 400 000 knjiga i preko 900 pisaca.

 

scribd

Aplikacija ima jednostavan izgled i korisnicima daje mogućnost pretraživanja i brzog pronalaženja željenog sadržaja. Zbog bržeg pristupa, knjige koje čitate ili namjeravate pročitati mogu se u obliku pločice postaviti na početni zaslon  te je moguće ocijeniti knjige i pisati komentare na knjige kako bi drugi korisnici mogli lakše odlučiti hoće li čitati knjigu. Također, knjige koje su zabilježene u favoritima ili ih trenutno čitate, preko vašeg korisničkog računa se sinkroniziraju i moguće ih je čitati na svakom uređaju preko kojeg se može pristupiti Scribd servisu.

 

Nedostatak kod ove aplikacije je to što se bez internetske konekcije aplikacija ne može koristiti jer se sadržaj koji korisnici čitaju ne sprema u memoriju uređaja pa je za korištenje potrebna internetska konekcija preko WiFi-a ili mobilnog interneta. Vjerujem da se to neće svidjeti korisnicima koji dosta putuju a nemaju pristup internetu. Aplikaciju za Windows Phone uređaje  možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda, a za Windows 8.1 možete preuzeti ovdje: preuzmi

 

scribd_qr

4 komentara :

  1. Beskorisna app. Ne moze da se podesi velicina slova

    ReplyDelete
  2. Nisam baš siguran, mislim da su u pitanju većinom strani pisci.

    ReplyDelete
  3. Ima knjiga na srpskom, ali na ekranu od 4 inca je nemoguce citati

    ReplyDelete
  4. Da ima zumiranje bila bi odlicna...,i meni je beskorisna na 4.5 inca.

    ReplyDelete

Ostavite komentar