23.6.14

6tag i 6snap imaju nadogradnje

Store picture

Rudy Huyn, razvijač ove dvije aplikacije počinje opet aktivnije raditi na svojim aplikacijama, tek jučer smo pisali o njegovoj 6tin aplikaciji a danas ove dvije imaju nadogradnju.

 

6tag

 

6tag setup

6tag je odlična zamjena za Instagram aplikaciju i služila je veoma dobro u vrijeme kada nije bilo oficijelne Instagram aplikacije, a i sada sluzi korisnicima koji ne vole Instagram aplikaciju iz bilo kojeg razloga. Nova verzija donosi ispravljene jezike. Pored toga ima novi dizajn za dio gdje pregledate nove "pratioce" na Instagramu i ispravljena je greska koja je bila sa traženjem korisnika. Ko jos nema aplikaciju može je preuzeti ispod klikom na link ili skeniranjem QR koda.

 

QR%206Tag

 

6snap

 

6snap Setup

6snap je isto veoma popularna aplikacija ovog razvijača ali na našim prostorima korisnici je ne koriste baš toliko koliko je zaslužila. 6snap je zamjena za Snapchat i sluzi za slanje jednokratnih fotografskih poruka koje traju određeno vrijeme, pretežno 10 sekundi. Snapchat je nedavno dodao u oficijelnu verziju i jednokratne poruke bez fotografija tako da može te ostaviti nekome poruku, a on kada je pročita poruka se izbriše. Nova verzija donosi mogućnost brisanja jedne ili svih poruka sa spiska "prošlih" poruka. Ko želi isprobati Snapchat zamjenu 6snap može je preuzeti ispod klikom na sliku ili skeniranjem QR koda.

 

QR_6snap_0

1 komentara :

  1. Dino Linić23 June, 2014

    Dino, nesto čitam na internetu da sutra izlazi wp 8.1, jer to istina?

    ReplyDelete

Ostavite komentar