17.11.15

Windows Kamera, Windows Mape i Dev Center aplikacije imaju nadogradnje

Trogvina update setup_thumb

Kako se bliži izlazak Windows 10 Mobile koji je očekivan za ovaj i naredni mjesec Microsoft polira svoje aplikacije kao mape, trgovinu, kameru, kontakte, poruke itd. danas imamo Windows Kamera aplikaciju za Windows 10 koja donosi nadogradnju sa ispravkama grešaka jer u funkcijama aplikacije ništa nije dodano, barem ne na našem uređaju.

 

Windows Kamera aplikacija

Windows Kamera je sada univerzalna aplikacija koja se može koristiti na svim Windows 10 uređajima, i uz to ima većinu funkcija koje smo poznavali od Lumia Camera aplikacija koje smo imali na WP8.1.

 

Preuzmite Windows Kameru ovdje.

 

Windows_10_Universal_Apps_Bing_Maps_Wide

Windows mape koje su zamijenile HERE maps u vrijeme nestanka sa trgovine danas također imaju nadogradnju i isto kao i Windows Kamera nemaju izvještaj o nadogradnji ne znamo šta je novo. Ipak ako se radi i ispravkama grešaka trebali bi preuzeti nadogradnju.

 

Preuzmite Windows Mape za Windows 10 ovdje. (također univerzalna aplikacija na svim Windows 10 uređajima)

 

dev center screenshot 1

 

Dev Center je aplikacija sa kojom razvijači na WP prate svoje statistike aplikacija kao download, prodaju, pa i ocjene korisnika. Microsoft je nedavno objavio kako želi i ovu aplikaciju napraviti univerzalnom jer spajanjem Windows i WP trgovina aplikacija je postala skoro pa neupotrebljiva, danima je nedostajala statistika i razvijači su imali samo pregled nad ocjenama koji također nije bio pouzdan.

 

Nadogradnjom ove aplikacije razvijačima se ukida pristup aplikaciji i savjetuje se korištenje portala dev.windows.com na kojem imaju uvid u sve svoje aplikacije. Početkom naredne godine Microsoft planira izdati univerzalnu aplikaciju sa svim funkcijama koje nudi novi Dev Centar.

 

Preuzmite nadogradnju ovdje (ili ako je i dalje želite koristiti nemojte je nadograđivati i samo ignorirajte nadogradnju u trgovini.)

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar