14.11.15

Outlook Email i Kalendar aplikacija za Windows 10 ima nadogradnju koja donosi ujedinjene ulaze pošte

Lumia 930 Mockup

Outlook Email i Kalendar je vrlo specifična aplikacija za Windows 10 koja kroz zadnjih nekoliko mjeseci ima dosta važnih nadogradnji kako bi došli do stanja funkcija koje imamo na WP8.1. Svakom nadogradnjom je dolazilo više i sada je obim funkcija daleko ispred standardnog email klijenta sa WP8.1.

 

Jedino što je nedostajalo jesu ujedinjeni ulazi pošte (linked inboxes) koji su stigli sa današnjom nadogradnjom. Nakon što preuzmete nadogradnju otvorite postavke email računa u Email aplikaciji i tu će se pojaviti postavka za spajanje ulaza pošte.

 

Outlook email unificirani inbox

Odaberete koje ulaze želite da spojite i date im naziv, isto kao na WP8.1. Nakon toga su spojeni u jedan. Korisnik će tako imati pregled svih pristiglih email-a na jednom mjestu umjesto da mijenja između računa.

 

Outlook email unificirani inbox 2

Za obične korisnike koji će kasnije nadograditi sa WP8.1 na Windows 10 Mobile ova funkcija će biti tu kao da nikad i nije nedostajala. Pored ove promjene ima dosta sitnih promjena postavki računa, postavki čitanja email-a i Kalendar od sada ima mogućnost kao na WP8.1 da prikazuje vremensku prognozu na kalendaru za naredni period.

 

Preuzmite Outlook Email i Kalendar za Windows 10 ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar