4.11.15

Anketa o Windows 10 Mobile 10581

Windows 10 Mobile setup 2 blurred

Windows 10 Mobile build 10581 je izašao prošle sedmice i treći je build u nizu koji vidimo u zadnjih 30tak dana. Mi nismo još objavili naše utiske o buildu jer želimo prvo čuti vaše mišljenje o istom. Dakle ko god od vas koristi najnoviji Windows 10 Mobile build voljeli bi da iskreno odgovorite kako vam se dopada i uzmite u obzir u ocjeni kakav je spram prošlog buila ili čak svih prošlih.



 

Anketi možete pristupiti i iz naših aplikacija iako interfejs izgleda malo čudno izvinjavamo se radi toga ali ponuđač anketa „straw“ nema boju opciju promjene teme i prilagođavanja. Nadamo se da će i to srediti kako bi bilo vama lijepo za oko i za koristiti.

 

Dakle si korisnici koji koriste Windows 10 Mobile, zadnji build koji je dostupan svim insajderima i nije potrebno vraćanje na njega neka odgovore na pitanje. Imamo 7 dana roka da ispitamo da li su korisnici zadovoljni stabilnošću i uopšteno završenošću ovog builda. Kako smo ranije saznali završna faza razvijanja Windows 10 Mobile je u toku i naredni buildovi će dodatno poraditi na fluidnosti i stabilnost pa i trajanju baterije.

 

Ako imate nešto dodati uz anketu napišite nam u komentarima šta mislite?!

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar