19.11.15

Windows 10 PC ima narednu kumulativnu nadogradnju

Windows 10 setup novi 4
Večeras imamo novi build za Windows Insidere na telefonima, ali i novu kumulativnu nadogradnju za Windows 10 PC verziju (oficijelnu). Nadogradnja donosi sva poboljšanja koja je Microsoft skupio u zadnje vrijeme i zbog toga se i zove kumulativna nadogradnja. Nadogradnja donosi ispravljanje grešaka i druga poboljšanja ispod haube PC-a koja će ga poboljšati u radu.
 
Windows update KB3118754
Nadogradnja KB3118754 nosi ispravke i poboljšanja nedavno puštene novembarske nadogradnje Windows 10 više možete pročitati ovdje. Nadogradnje na Windows 10 se preuzimaju pod postavkama > update & security > windows update.

Konačan spoj PC i telefonske verzije


Ova nadogradnje će dovesti vaš PC na verziju operativnog sistema 10.10586.11 => ista verzija koja je večeras puštena za Windows Insidere na telefonima (na bržem načinu primanja nadogradnji). Ova verzija se sada zvanično može uzeti kao RTM za Windows 10 PC i Telefone. Potrajalo je malo ali sada su Windows 10 na svim uređajima na istoj verziji, podsjećamo da je Windows 10 PC već tri mjeseca u RTM na verziji 10240 se nalazio i novembarskom nadogradnjom PC verzija je došla na verziju 10586.00.

Dodatno je jučer počela nadogradnja za Xbox One koja nosi isto verziju 10586.***. Windows Insideri na telefonima koji se nalaze na Insider Fast mogu danas preuzeti istu verziju na telefone i konačno imamo simbiozu Windowsa 10 na svim uređajima na kojima je dostupan. Preostaje samo da mobilni operateri polako počnu puštati korisnicima oficijelnu nadogradnju na telefone.



0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar