19.11.15

Groove Music i Outlook Email i Kalendar za Windows 10 imaju nadogradnju

Lumia 930 Mockup

Groove Music je standardna aplikacija za muziku na Windows 10 koja je zamijenila Xbox Music i danas ima nadogradnju na verziju 3.6.1537.0 i donosi slijedeće:

  • Od sada je moguće dijeliti muziku dužim pritiskom na pjesmu kako bi vaši prijatelji znali šta slušate, ali to dijeljenje nije u smislu da se podijeli pjesma ako bi drugi korisnici imali (ta vremena su prošla), ali u toj podijeli korisnici imaju link to Microsoft trgovine pjesama gdje mogu kupiti tu pjesmu.
  • Automatski se prikazuju i ostali albumi izvođača koji i nisu na vašem uređaju kako bi ih mogli „otkriti“.
  • Tema aplikacije se može sada namjestiti ne samo na bijelu ili crnu nego i na automatski režim kako bi aplikacija po temi telefona odlučila da li će koristiti bijelu ili crnu temu.
  • Poboljšanja u načinu kako aplikacija traži muziku na vašem uređaju.
  • Postavke aplikacije sada izgledaju kao na PC verziji i mnogo su preglednije.

 

Groove music postaje sve bolja i bolja aplikacija, ako nam to ne vjerujete pokušajte se vratiti na WP8.1 i otvorite Xbox Music.

 

Preuzmite Groove Music aplikaciju za Windows 10 ovdje.

 

Izvor: Microsoft

Outlook Email i Kalendar

 

Lumia 930 Mockup

Outlook Email i Kalendar aplikacija je nakon prošle nadogradnje koja je tek uvela nekoliko dobrih novosti kao spojeni ulazi pošte više računa i druge postavke počela da se ponaša čudno za nekoliko korisnika te se rušila direktno nakon otvaranja. Izgleda da je taj broj korisnika bio dovoljno veliki da je Microsoft povukao tu nadogradnju i vratio na stariju verziju aplikacije dok riješe problem.

 

Ako kod vas radi aplikacija kako treba onda nemate potrebu ažurirati je ali ako se ruši onda preuzmite nadogradnju i mi ćemo vas onda obavijestiti kada se vrate funkcije spojenih ulaza pošte.

 

Preuzmite Outlook Email i Kalendar ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar