10.11.15

Microsoft pustio Windows 10 Build 10586 za korisnike na sporijem načinu primanja nadogradnji

Windows 10 setup novi 3
Microsoft je danas pustio najnoviji build 10586 za Windows Insajdere koji se nalaze na sporijem (sigurnijem) načinu primanja nadogradnji. Windows Insider program posjeduje dva načina primanja nadogradnji tj. brži i sporiji. Korisnici na bržem načinu su već imali ovaj build par dana i dovoljno je stabilan kako bi Microsoft pustio i za korisnike na sporijem načinu.
 
Naime kako kruže glasine ovaj build je RTM verzija koja će biti puštena i oficijelnim korisnicima koji ne koriste Windows Insider program, a koji se trenutno nalaze na buildu 10240 od kako je oficijelno izašao Windows 10.
 
Nadogradnja oficijelnim korisnicima vjerovatno izlazi 12. novembra, još nije 100% potvrđeno. Ako želite znati šta sve donosi build 10586 pročitajte naš članak o tome ovdje. Ako niste učestvovali u našoj anketi u zadnjem Windows 10 Mobile buildu 10581 nju možete pogledati ovdje i glasati još naredna dva dana jer nakon toga objavljujemo rezultate ankete.
 
Ako ste Windows Insajder i nalazite se na sporijem načinu primanja nadogradnji otvorite postavke > Update & Security > Windows Update > i dugme za provjeru o novim ažuriranjima.
 
Izvor: Windows Blog







0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar