12.11.15

Nova demonstracija Windows 10 Mobile Continuum funkcije te biometrijsko otključavanje na Lumia 950

Lumia-950-Continuum-Dock

Windows Blog Italia ekipa je bila na Future decoded događaju na kojem je bio i Microsoft i objavili su novi videozapis da demonstracijom Windows 10 Mobile na Lumia 950 i 950XL. Demonstrirane su funkcije kao biometrijsko otključavanje skeniranjem rožnjače oka koje je veoma brzo (pa čak i brže nego unos samog PINa) te Continuum funkcija i demonstracija kako se Windows 10 univerzalne aplikacije skaliraju odlično na svaki TV/Monitor uz Display Dock koji dolazi pretežno uz kupovinu Lumia 950XL.

 

Pogledajte videozapis ispod i javite nam šta mislite o novim funkcijama i dali vama izgleda Windows 10 Mobile dobro na Lumiji 950 i 9450XL?!

 

 

Na videozapisu vidimo također da je Glance zaslon sređen na ta da uređaja jer dolaze uskoro u prodaju dok mi imamo izgleda stariju verziju glance zaslona na Windows Insideru koja je napravljena za WP8.1. Windows Hello tj. biometrijski način otključavanja kao otiskom prsta ili kao na videozapisu iznad imau samo uređaji koji i zaista imaju hardverske sposobnosti za te funkije. Bez IC skenera za rožnjaču oka ili skenera otiska prsta korisnik te funkcije ne može koristiti. Isto važi i za Continuum funkciju za koju treba najnoviji Snapdragon procesor koji imaju Lumia 950 i 950XL.

 

Lumia 950 i 950XL će se naći globalno u prodaji od 28. novembra.

 

Izvor: WindowsBlogItalia

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar