26.11.15

Info zaslon i podaci kretanja aplikacije imaju nadogradnju

Info zaslon Setup

Windows Phone 8 i Windows 10 Mobile imaj info zaslon (glance screen) koji prikazuje detalje kao sat, datum i druge informacije aplikacija kao i pozadinsku sliku u crno-bijeloj varijanti ili u boji.

 

glance

Info zaslon je dostupan samo na podržanim uređajima i njihove funkcije variraju od modela do modela. Današnja nadogradnja usklađuje dizajn postavki sa Windows 10 Mobile i poslije dodira je ovo naredna sistema postavka koja je „portovana“ na Windows 10 Mobile. Pored samog izgleda postavki vidite iznad na naslovnoj fotografiji da se i sam zaslon i font promijenio i uskladio spram Windows 10 Mobile zaključanog zaslona.

 

Preuzmite info zaslon aplikaciju ovdje.

 

Podaci kretanja

 

wp_ss_20151126_0019

 

Podaci kretanja su dodatak na SensorCore tehnologiju koju je ugrađivala Nokia u određene modele i sada Microsoft nastavlja s istim. SensorCore pruža non stop kontrolu nad pokretima telefona a da pri tome ne troši bateriju mnogo. Pored toga aplikacije koje zahtijevaju npr. trenutnu lokaciju telefona koriste podatke SensorCore-a umjesto da ponovno pokreću lociranje i samim tim ušteda baterije je veća. Podaci pokreta koriste te sirove podatke SensorCore čipa koji je ugrađen samo u određene modele kao Lumia 630, 730, 830, 930/Icon i 1520.

 

Današnja nadogradnja podaci o pokretu donosi također novi izgled prilagođen Windows 10 Mobile-u.

 

Preuzmite aplikaciju podaci o kretanju ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar