15.12.14

Zynga Poker dostupan za Windows Phone 8

Zynga poker WP8 setup

Zynga je veoma popularan proizvođač igara, pretežno za Facebook. Sada su izdali svoju igru Texas Holdem Poker za Windows Phone 8. Neki (ESPN.com) idu tako daleko da kažu da je Zynga najveća online igra pokera svijeta. Zynga poker možete preuzeti i igrati sa vašim Faceobok profilom gdje možete dobijati čipove od prijatelja svakodnevno. Ovih dana ako preuzmete aplikaciju dobijate u startu 20.000$ u čipovima i 10 „zlatnika“. Igra je lokalizirana potpuno na Njemački, Engleski, Turski, Italijanski, Francuski, Kineski, Portugalski, Japanski, Koreanski i Indonezijski jezik.

 

Mi smo isprobali malo ovu igru i možemo reči da se veoma dobro ponaša na telefonu i grafike su prikladno napravljene, sa veoma dobrim animacijama i zvukovima. Ko igra inače poker na Facebook-u preko Zynga neka preuzme i ovu igru za svoj WP8.

 

Napomena: Neki od vas možda neće moći preuzeti igru sa trgovine jer možda postoje ograničenja, ako je to slučaj preporučujemo svakako prebacivanje regije na Njemačku ili veliku Britaniju radi preuzimanja, nakon toga se možete opet vratiti na vlastitu regiju. Ova igra je također „univerzalna“ aplikacija i može se preuzeti i na Windows 8.1 i 10 uređajima.

 

zynga poker qr kod

3 komentara :

  1. Imam problem sa godinama nece da instalira igricu

    ReplyDelete
  2. Da, izbacili su vec Draw with friends koja ne radi zato joj nismo puno ni paznje dali, dok pored nje ima i Farmville jedna verzija i ona radi. Znaci Zynga su uvidjeli da se moze bez Flash igra napraviti samo malo vise truda treba. :)

    ReplyDelete
  3. Morate na svom Microsoft racunu popuniti detalje kao rodendan itd. Ova aplikacija zahtjeva da imate 18 godina kako ja znam, ako provjeri da nemate na svom Microsoft racunu 18 onda vam nece ni dozvoliti download.

    ReplyDelete

Ostavite komentar