4.12.14

Skype aplikacija nadograđena s novim funkcijama

Skype Setup

Microsoftova Skype aplikacija za Windows Phone 8.1 uređaje je dobila nadogradnju s kojom je aplikacija dobila nekoliko novih funkcija i poboljšanja u radu aplikacije.

 

Skype aplikacija je nadograđena na verziju 2.25.0.111 i ovom nadogradnjom je dobila nove emotikone koji su veći u odnosu na one u prethodnoj verziji aplikacije i mogućnost odabira crne teme u aplikaciji. Korisnici sada mogu brisati pojedine poruke u razgovoru ili čitav razgovor ali potrebno je napomenuti kako će te poruke ipak biti vidljive na drugim platformama. Isto tako, poboljšan je grupni chat, sada je vidljiv avatar za grupni chat i ako drugi korisnik promjeni sliku avatara za taj grupni chat vama će ta promjena biti vidljiva. Također, grupni chat se sada može dodati u favorite kako bi mu brže pristupili. Poboljšanja su napravljena i po pitanju brzine otvaranja aplikacije, kada primite obavijest i kliknete na nju, otvaranje aplikacije i učitavanje poruka je puno brže.

 

Ako već niste, nadogradnju za Skype aplikaciju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

QR_Skype

8 komentara :

  1. Na lumia 920 nadogradio sam ovo azuriranje, telefon mi se ugasio i ostao mrtav. Morao sam ga odnijeti na srrvis posto je u garanciji pa cekam.Da li se jos nekom slicno desilo?
    Hvala na mogucem misljenju - komentaru.

    ReplyDelete
  2. Mislim da je slucajnost

    ReplyDelete
  3. Sumnjam da bi jedna aplikacija mogla tako naštetiti uređaju.. Da se radi o nadogradnji sustava onda postoji mogućnost takve greške. Jeste li pokušavali kombinaciju tipki za soft/hard reset? Priključiti na punjač?

    ReplyDelete
  4. Ma da l je moguce da si uspeo da "zaglupis" simbol stabilnosti i pouzdanosti WP :P nije to nista ozbiljno, samo ti je "pao sistem". To se resava za minut. Ja sam uspevao dva puta da ga umrtvim -l920.

    ReplyDelete
  5. ma kakouspijevas za minut a ja ga ne mogu ni upaliti???

    ReplyDelete
  6. Kad povezes fon na racunar da li ga racunar vidi?

    ReplyDelete
  7. NE PREPOZNAJE TELEFON, Recovery je za wp8 ,ali veliko vam hvala na pomoci.Posto je u garanciji ja ga dadoh na servis preko BHtelecoma.Znam da cu se nacekati -mon 15-20 dana ali imam re3zervni Samsung pa ne smeta.
    Pa do ponovnog kontakta !!I sve najbolje u iducoj godini!!

    ReplyDelete
  8. Kako da ja to nisam uradio na svom telefonu a svasta radim,,,bas se cudim

    ReplyDelete

Ostavite komentar