15.12.14

Nadogradnja za Facebook beta i Info zaslon aplikaciju

IMG_4313Facebook beta i Info zaslon aplikacija za Windows Phone 8.1 uređaje su nadograđene na noviju verziju te su dobile neke nove funkcije.

 

Facebook beta aplikacija je u verziji 8.3.4.1 za WP8.1 odnosno 5.3.4.1 za WP8.0 sustav, dobila značajnije promjene. Neke od tih promjena se korisnicima nisu baš svidjele ali potrebno je napomenuti kako odluka o tim promjenama nije donesena od strane Microsofta već je tu odluku donio Facebook, a Microsoft je morao udovoljiti zahtjevima Facebook-a. Prema popisu, promjene u aplikaciji su:

  • Poboljšanja u prikazu najpopularnijih novosti
  • Poboljšan prikaz najnovijih novosti
  • Učitavanje većeg broja novosti
  • Poboljšanja u grupama
  • Poboljšanja u događajima
  • Ispravke grešaka
  • Poboljšanja u radu aplikacije

 

Microsoft je također pustio nadogradnju za Info zaslon (Glance Screen) aplikaciju. Verzija 3.6.1.13 korisnicima omogućuje postavljanje slike na zaključani zaslon bez potrebe za korištenjem dodatne aplikacije. Da bi to napravili, korisnici u Info zaslon aplikaciji trebaju uključiti pozadinsku fotografiju (Background photo) i odabrati žele li da prikaz te fotografije bude crno bijeli ili u boji. 

 

Nadogradnje za ove dvije aplikacije možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR kodova.

 

Facebook beta

 

QR_Facebook_Beta

 

Info zaslon

 

qr_glance_0

18 komentara :

  1. Moze jedno pjtanje ne mogu instalirat ovu app trebam podesit nesto na moja obitelj kako to napravit ?? Pozz

    ReplyDelete
  2. Nije lose :) nego hteo sam da pitam kad snimam neki video gde mogu da vidim info snimka? Datum, vreme trajanja,koliko mb zauzima itd ????

    ReplyDelete
  3. Dino moze pomoc ??

    ReplyDelete
  4. Hvala puno radi :))

    ReplyDelete
  5. Ne mogu instalirati info zaslon, dali moram promijeniti regiju/jezik ili moj telefon to ne podržava? Koristim lumiu 625.

    ReplyDelete
  6. Vladan Vukajlovic16 December, 2014

    Zar ne mozes da vidis to u "Files" ?

    ReplyDelete
  7. Ja isto ne mogu install info.. A nemam ni ovaj zadnji update za fb beta.. Takodjer lumia 625.. U cemu je problem?

    ReplyDelete
  8. Files? Ja kad odem na neki video mogu samo da ga prosledim i to je to :)

    ReplyDelete
  9. info zaslon (glance screen) nije dostupan na Lumia 625.

    ReplyDelete
  10. Vladan Vukajlovic16 December, 2014

    Aplikacija "Files" ili "Datoteke" u zsvisnosti koji jezik koristis,predpostavljam da koristis WP8.1

    ReplyDelete
  11. Instalirala sam info ekran,ali ne radi nece cak ni da se pokaze u meniju.Kako da resim taj problem?Moj telefon je Lumia 925.
    P.S.Imam jos jedan problem koji nije vezan za ovu temu.Telefon nekada poveca sve bez ikakvog razloga,kada se to desi ja moram da ga restartujem.To me mnogo nervira!Kako da to popravim?

    ReplyDelete
  12. Info zaslon nakon instalacije se pojavi u postavkama telefona. A sto se tice tog povecavanja to je ukljuceno povecalo u postavkama telefona. Pod postavkama > olaksano koristenje (tako nekako na nasem pise) tu se iskljuci povecalo. Ono se ukljuci da duplim tapkanjem sa dva prsta na zaslonu. Napravljeno je da se ne moze bas jednostavno ni slucajno ukljuciti ali vidim da korisnici nekako uspiju :)

    ReplyDelete
  13. Super je facebook beta!!! Hoce li uskoro biti nadogradnja messengera? Bilo bi dobro da imaju "glave chata" kao na androidu ili iosu

    ReplyDelete
  14. Imam istu situaciju s povecanjem slova, vjerujem da je to do updatea, i treba pricekati novu. No meni se to dogadja na Lumii 930, te takodjer volio odgovor na ovu temu sa slovima koja se odjednom povecaju ili zoomaju za 300%.
    I jedino rikesenje je gasenje mobitela.

    ReplyDelete
  15. Nije olaksanjo koristenje i nije u pitanjiu povecanje, vec nerazmjer projekcije ekrana na postavljenim smjernicama iliti dimenzijama uredjaja. To sto se dogadja nije povecavanje niti zoom, vec neki bug.

    ReplyDelete
  16. Ako kazete da je bug jeli moze screenshot te situacije?! Mi cemo za vas prijvatiti ako je bug ali vjerujte nam da se radi o zoom koji je ukljucen i koji se regulira duplim pritiskom sa dva prsta. Jer kad kazete da se to "ispravi" resetom telefona to je slucaj i kod zoom.

    ReplyDelete
  17. A ako je bug u pitanju uvijek imate pravo na garanciju i ja ne bi cekao. Evo i stranica koja objasnjavam zoom

    http://winsupersite.com/windows-phone/windows-phone-8-tip-use-screen-magnifier

    ReplyDelete
  18. Kada se sljedeci put dogodi, postam i saljem Vam. Te hvala. 😊

    ReplyDelete

Ostavite komentar