8.12.14

Nadogradnja za Lumia Beamer i Office Lens aplikaciju

IMG_2330Dvije aplikacije danas imaju nadogradnju, a to su Lumia Beamer i Office Lens aplikacija za Windows Phone uređaje. 

 

Lumia Beamer aplikacija je u ovoj nadogradnji dobila novi link za projekciju slike, pa tako korisnici sada za projekciju trebaju koristiti www.lumiabeamer.com adrese umjesto dosadašnje www.beam.nokia.com web adrese.

 

Office Lens aplikacija je nadograđena na 1.3.3601.0 verziju i ovom nadogradnjom poboljšana obrada fotografija na slabijim uređajima. U ovoj verziji aplikacija je dobila i mogućnost skeniranja posjetnica te izdvajanje kontakt informacija koje se mogu odmah poslati u OneNote datoteku, podaci za kontakt također se spremaju  i kao VCF datoteka koju iz programa OneNote možete otvoriti na računalu ili telefonu te dodati na popis kontakata.

 

Skeniranje posjetnica za sada najbolje radi na Engleskom jeziku (US) što ne znači da neće očitati i posjetnicu na nekom drugom jeziku. Nadogradnje za ove dvije aplikacije možete preuzeti klikom na slike ispod ili skeniranjem QR kodova.

 

Lumia Beamer

 

QR-Beamer

 

Office Lens

 

QR_Office_Lens_0

6 komentara :

  1. Vidim kako i Facebook beta ima nadogradnju.

    ReplyDelete
  2. Facebook ili Facebook beta? brojčana oznaka verzije?

    ReplyDelete
  3. prebacivanje na americku regiju ce pomoci da se preuzme aplikacija i nakon toga se vratite opet. mislim da ce to raditi

    ReplyDelete
  4. obicna verzija facebooka, evo pisemo upravo

    ReplyDelete
  5. Imam onaj facebook od microsofta, ja mislim da je to face beta ako se ne varamm.

    ReplyDelete
  6. Ja sam na USA regiji ali nemože da se preuzme, ne znam sta je u pitanju.?

    ReplyDelete

Ostavite komentar