17.12.14

Službena aplikacija news portala Večernji list

vecernji list setupHrvatski news portal, Večernji list, je u suradnji s Mobis electronic razvio aplikaciju za Windows Phone uređaje. Inače, vecernji.hr je vodeći hrvatski portal koji čitateljima donosi vijesti iz Hrvatske i svijeta. Od sada, uz ovu aplikaciju na svojim uređajima možete pratiti vijesti koje prenosi portal vecernji.hr

 

v_list

Aplikacija ima dobar dizajn i korisnicima pruža sve funkcije koje imaju i na web stranici Večernjeg lista. Kroz aplikaciju, korisnici mogu komentirati članke, pratiti sve rubrike na koje imaju na portalu vecernji.hr, korisnicima je također omogućeno filtriranje sadržaja prema autoru, podrubrikama ili prema ključnoj riječi.  Ako imate priču možete je poslati preko opcije "Ja reporter”, sve što trebate napraviti je napisati vijest, napraviti fotografiju i poslati putem aplikacije.

 

Aplikaciju Večernjeg lista na vaše uređaje možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

vecernji list qr setup

3 komentara :

  1. Vladan Vukajlovic17 December, 2014

    Generalno u BiH,Srbiji i Hrvatskoj se popravlja stanje sa e-novinama.
    U Srbiji je nekad bio samo B92, sada su tu i Blic,Vecernje Novosti ,Kurir a postoje i RRS aplikacije kao Srbija Vesti koje vode do skoro svih Novina.

    ReplyDelete
  2. Da, sve ide na bolje. Samo sto sam vidio i one genericke aplikacije tamo nekih razvijaca iz kine koji nude e-novine u nasim drzavama. Aplikacija kao prima sve vijesti i prikazuje ih, ali meni u aplikaciji na engleskom ili nekom trecem jeziku. Dok je ova aplikacija napravljena u saradnji sa mobis hrvatski osjeti se kvalitet.

    ReplyDelete
  3. Konačno da domaći proizvođači više pozornosti daju WP sustavu!

    ReplyDelete

Ostavite komentar