12.12.14

Nadogradnje za nekoliko Windows Phone aplikacija

IMG_2330Nekoliko aplikacija za Windows Phone uređaje je nadograđeno na novije verzije te su neke od njih dobile nove funkcije dok su neke dobile samo ispravke grešaka koje su se pojavljivale i poboljšanja u radu.

 

Disqus

 

Disqus Setup PSD[2]

Diqus usluga za komentiranje je prije nekoliko dana dobila potpuno novu aplikaciju za Windows Phone sustav, ta aplikacija je dobila nadogradnju na verziju 2.1.0.1 i novosti u ovoj nadogradnji su:

  • Čitanje članka direktno iz aplikacije ako je članak dostupan.
  • Poboljšano pisanja u horizontalnom načinu korištenja aplikacije.
  • Popravljen link za komentiranje i ocjenjivanje aplikacije.
  • Popravljen link za dijeljenje iz Disqus aplikacije.
  • Poboljšana stabilnost aplikacije i ispravke grešaka koje su se pojavljivale u radu aplikacije.

 

QR_Disqus_for_Windows_Phone[3]

 

Fhotoroom

 

Fhotoroom Setup

Fhotoroom je vjerojatno jedna od najboljih Windows Phone aplikacija koja bila je dosta popularna među Windows Phone korisnicima ali dolaskom Instagrama je ipak pala u drugi plan. Unatoč otme, aplikacija redovno dobije nadogradnju s novim funkcijama pa to nije izostalo ni ovaj put.

 

Aplikacija je nadograđena na verziju 14.7.0. i prema popisu promjena novosti u ovoj verziji su:

  • Brzi filteri koji ne umanjuju kvalitetu fotogradije
  • Neograničen broj poništavanja radnji (undo).
  • Poboljšano automatsko poravnavanje i preciznije automatsko izrezivanje fotografije.
  • Dodavanje i grupiranje omiljenih fotografija
  • Mogućnost učitavanja aplikacije direktno na sučelje za uređivanje
  • Ispravke grešaka i poboljšanja u radu aplikacije

 

QR_Fhotoroom

Swarm

 

Swarm-WP-Lede

Swarm aplikacija je prije nekoliko dana dobila nadogradnju koja je omogućila dodavanje emotikona u objavu i još nekoliko drugih poboljšanja, ovaj put je aplikacija dobila samo ispravke grešaka koje su se pojavile u radu aplikacije nakon zadnje nadogradnje te općenito poboljšanja u radu aplikacije.

 

QR_Swarm_0

 

Lumia Selfie

 

lumia_selfie_lede

Microsoftova Lumia Selfie aplikacija koja korisnicima pruža razne mogućnosti snimanja popularnih “selfie” fotografija je također dobila nadogradnju kojom aplikacija dobiva dvije nove funkcije funkcije. 

 

Aplikacija je trenutno na verziji 3.6.1.2 i ovom instaliranjem nadogradnje korisnici u aplikaciji mogu fotografije zrcaliti okomito ili napraviti “reframe” fotografije.

 

qr_lumia_selfie

 

Nadogradnje za sve ove aplikacije možete preuzeti klikom na slike sličice ispod svakog odlomka ili skeniranjem QR kodova.

13 komentara :

  1. Lumia Selfie cesto koristim u zadnje vrijeme. dobro su napravili aplikaciju. samo mi je zao sto je nisu ugradili direktno u fotografsku app lumia camera. ali mozda i to dode nekad. :)

    ReplyDelete
  2. Ne znam dal koristis 6snap, e oni su odlicno odradili kada se slika prednjom kamerom u totalnom mraku ekran se zabeli i glumi blic i slika ispadne odlicno,samo jos kad bi to odradili bila bi savrsena😊

    ReplyDelete
  3. Meni jese lumia selfie pre dva azuriranja otvarala skoro trenutacno,sada bas zna da kasni,sta li je u pitanju. Ne znam,mozda da probam da je izbrisem i opet instaliram.

    ReplyDelete
  4. Emil Hodžić12 December, 2014

    Moze li mi itko objasnit zasto ne dobivam obavjestenja od WP novosti.Ajd jednom dva puta al ne dobijam zadnjih 5,6 postova.Moram uci da posebno da provjerim da li je sta objavljeno.Pozdrav svima

    ReplyDelete
  5. evo ovako rade obavijesti na WP Novosti aplikaciji. Ako joj dozvolite da radi u pozadini aplikacija ce svakih 30 minuta provjeriti da li postoji novi clanak koji vi nista procitali. npr ako procitate sada zadnji clanak "nadogradnje za nekoliko WP aplikacija", i izadete iz aplikacije slijedeci put ce aplikacija pregledati zadnji clanak na stranici i ako on nosi drugi naziv aplikacija ce vas obavijestiti.

    E sada ima tu "caka", aplikacije na WP rade svakih 30 minuta, i njih pozadinski agent se izvrsava svakih 30 minuta. Zna se desiti da je clanak objavljen i moze potrajati do 29 minuta da korisnik dobije obavijest, to zavisi sve od vaseg telefona kada on radi pozadinske zadatke. Kod svakog korisnika je to drugacije ali se izvode svakih 30 minuta.

    Pored toga ako je clanak objavljen nakon 23h i vi ste selektirali u postavkama aplikacije da ne dobijate obavijesti onda ce te sutra ujutru nakon 7 sati dobiti obavijest kada se pokrene slijedeci put pozadinski agent vaseg telefona.

    Pozadinski agent ne radi ako je telefon u baterijskoj stednji npr. U aplikaciji uglavnom mora biti odobreno i obavijesti. Pored toga mozete provjeriti u ustedi baterije jeli dozvoljen rad aplikacije u pozadini? ako nije odobrite ga.

    ReplyDelete
  6. Zijad djulovic12 December, 2014

    Nevezano ua nadogradnje najposjecenija ste aplikacija i sto se kaze nekako ste usli u krv wpovcima ,naime kada god ulazim u aplikacije prvi ste pa onda ostali fb i tako dalje ,razlog ,pa po mom bas vasa originalnost , Balkanska susretljivost i pojasnjenje ma koje sitnice ,ono tiđa ma jojkako pvo funkcionise ama pitacu Dinu i ostale na wpnovostima ,SVAKA VAM CAST ,i da vas rad bude adekvatno nagrađen ,barem se nadam jer ste zaista zasluzili (moje misljenje a i drugih nadam se ) 😊

    ReplyDelete
  7. Zijad djulovic12 December, 2014

    Izvinjavam se na prvopisnim greskama na poslu sam pa brzina ....

    ReplyDelete
  8. Hvala na tako lijepim rijecima :) mi se trudimo koliko god mozemo.

    ReplyDelete
  9. Emil Hodžić13 December, 2014

    Znam i razumijem sve s tim da sam prije dobivao obavijesti i sad odjednom ne dobivam nikako.Pogledao sam i u ustedi baterije i dozvoljeno mi je da primam obavijesti.Jednostavno me bas nervira al et sta se moze.Pozdrav

    ReplyDelete
  10. Stvarno ne vidim razlog zasto ne bi dobijali. iskreno. kada svi ostali dobijaju zasto vi ne?! onda nije do aplikacije sigurno.

    Jeste li mozda ugasili u postavkama telefona pod > obavijesti > WP Novosti > ovdje pise dozvoli prikazivanje bannera i zvuk zvuk za obavijest. I to mora biti odobreno na WP8.1. Jer iako aplikacija zeli da posalje obavijest korisnik je ovdje moze ugasiti.

    ReplyDelete
  11. Emil Hodžić13 December, 2014

    I ja se pitam jer da nisam prine dobivao razumio bi al vec pdjednom.Da sam nesto cackao po telefonu,nisam.Barem se nadam da cu pocet dobivat obavijesti.Hvala u svakom slucaju.Pozdrav

    ReplyDelete
  12. Ja se izvinjavam moze neko da mi objasni situaciju sa snapchat-om zasto ne radi ko pre

    ReplyDelete
  13. Vrlo jednostavno...snapchat ne zeli za sad da napravi oficijalnu aplikaciju..a takodje ne zele daju drugim programerima da prave zamensku app...

    ReplyDelete

Ostavite komentar