18.12.14

Line kupuje MixRadio servis od Microsofta

LINE-MixRadio-700x437

Line poznata kompanija koja ima aplikaciju za dopisivanje pod istim imenom se dogovorila sa Microsoftom oko kupovine (Nokia) MixRadio servisa. MixRadio (bivši Nokia MixRadio) sada je pod Microsoft kontrolom i kako su najavili ranije nemaju mnogo interesa da drže MixRadio i dalje pored Xbox Music.

 

Nekima je MixRadio bolji nego Xbox Music jer nudi besplatan striming muzike i plejlista koje ručno pravi ekipa iz MixRadio, dok su u Americi stvari obrnute i korisnici koriste Xbox Music servis i pretplatu sa kojom imaju i besplatan striming i Download skoro pa neograničeno muzike.

 

Lumia 930 white

 

S ovim dogovorom MixRadio ostaje i dalje prezentan na Windows Phone, radnici na MixRadio platformi također ostaju raditi na svojim dosadašnjim radnim mjestima. Samo se nadamo da će i aplikacija i njeni servisi ostati isti.

 

MixRadio aplikaciju možete preuzeti klikom na fotografiju ispod ili skeniranjem QR koda. Lina aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

izvor: Lumia conversations

 

QR_Nokia_Mix_Radio

4 komentara :

  1. Stefan Ivanović19 December, 2014

    Nadam se da ga neće pokvariti pošto mi je ovo jedna od omiljenih aplikacija! Satima je slušam zadnjih par dana u dokolici iščekivanja Denima na L920 :)

    ReplyDelete
  2. Nedzad Pugonja19 December, 2014

    Zasto u mene ne radi.

    ReplyDelete
  3. Stefan Ivanović19 December, 2014

    Moraš da se uloguješ sa npr. Microsoft nalogom ali pazi kad te pita iz koje si zemlje da obavezno staviš neku "normalnu" zemlju jer na brdovitom Balkanu servis nije dostupan. Ja predlažem UK, bolja je muzika od US, tj. češće ćeš imati evropske bendove na plejlistama ako ih preferiraš. Ako si se nekad ranije ulogovao u Nokia servise sa MS nalogom i stavio neku od nepodržanih zemalja, moraćeš da to promeniš online u podešavanjima na Nokia nalogu i da preinstaliraš Mix Radio jer neće aplikacija da povuče promenu sa naloga dok se ne preinstalira.

    ReplyDelete
  4. Bas tako. Moze se staviti bilo koja podrzana regija u nokia profilu. I tokom pokretanja aplikacije se moze staviti da ne koristi lociranje onda se moze i vratiti regija :) mislim da u MixRadio ima i postsvka da ne koristi lociranje. Uglavnom kod prvog pokretanja se moze ugasiti i lociranje telefona kompletno kod prvog pokretanja. Tada ce uspjeti sve. :) uglavnom zbog toga nismo do sada mi ni spominjali MixRadio jer nije bas podrzana na Balkanu. Niti ima mnogo nase muzike...

    ReplyDelete

Ostavite komentar