28.9.15

Windows Phone Recovery Tool je sada Windows Device Recovery Tool [dodatak]

snip_20150928213401

Microsoft je izdao nadogradnju za svoj Desktop program pomoću kojeg vraćamo telefone sa preglednih verzija operativnog sistema na oficijelne verzije. Tako je moguće sa ovim alatom vratiti sa Windows 10 Mobile koji je u preglednoj verziji i nije oficijelno izašao na Windows Phone 8.1 (oficijelnu nadogradnju).

 

snip_20150928212452

 

Alat se od sada zove Windows Device Recovery Tool jer je namijenjen za Windows Phone kao i u budućnosti Windows Mobile ili samo Windows uređaje i da ne bi bilo zabune oko naziva sa Windows Phone Recovery Tool od sada se zove Windows Device Recovery Tool.

 

Preuzmite Windows Device Recovery Tool za PC ovdje. I ako želite vratiti telefon na oficijelnu verziju imate naše upute u ovom članku. Ako posjedujete već Windows Phone Recovery Tool jednostavno otvorite program kako bi se ažurirao umjesto da preuzimate ponovno sa ponuđenog linka.

 

Dodatak

 

HTC 8X Side

Windows Device Recovery Tool od sada podržava i HTC 8X i vraćanje softvera istog na Windows Phone 8.1. Korisnici koji su slučajno instalirali Windows 10 Mobile i našli se u situaciji da im ne radi sistem kako treba na HTC 8x sada mogu koristiti ovaj alat za vraćanje na oficijelnu verziju.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar