19.9.15

Microsoft Fotografije imaju nadogradnju i dodaju kreiranje albuma

Microsoft fotografije Setup manji

Microsoft Fotografije svakom nadogradnjom postaju potpunija aplikacija. Kako se bliži i završetak oficijelnog Windows 10 Mobile to je jedna od aplikacija koja mora raditi brz kompromisa.

 

Microsoft Fotografije screenshot 2

 

Danas je Microsoft pustio nadogradnju za ovu aplikaciju koja vam omogućava u albumima da stvorite vlastitu mapu i pri tome odaberete fotografije za istu. Takva funkcija je bila i od Lumia Storyteller aplikacije koja se uskoro povlači. Pored ove promjene nismo uočili druge promjene, što ne znači da ih nema.

 

Ispod vidite način kako se kreira album i opcije koje možete podesiti su naziv albuma, naslovnu fotografiju i nakon toga odabrati fotografije koje idu u taj album. Još nije sve optimizirano za Lumia 1520 zaslon i vidite kako je sa strana uži prostor gdje piše “dodajte ili uklonite fotografije”. Za prvi pokušaj ipak radi i ponaša se dobro.

 

Microsoft Fotografije screenshot 3

 

Sada postoje dvije verzije Microsoft fotografije aplikacije, korisnici koji su na oficijelnoj verziji Windows 10 (10240) ove promjene neće vidjeti jer moraju imati novi build za to.

 

Preuzmite Microsoft Fotografije za Windows 10 ovdje.

 

Microsoft fotografije qr code setup

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar