6.9.15

Skype integracija u Windows 10 Mobile procurila u javnost

Skype Messaging Preview setup

Skype integracija u poruke, o tome smo nedavno pisali kako će stići na Windows 10 Mobile, a danas imamo iznenađenje za vas. Našli smo link do aplikacije. Naime radi se o aplikaciji koja će instalirati za vas dvije aplikacije jedna je Skype video Preview, a druga Messaging Skype Preview. Kada otvorite drugu aplikaciju pitat će vas da li se aplikacija smije integrirati u standardne poruke i pritiskom na “Da” dobijete Skype integraciju u poruke koje do sada poznajete na Windows 10 Mobile.

 

Standardnu aplikaciju za poruke možete skloniti sa Start zaslona i koristiti ovu novu “Messaging Skype Preview” u njoj možete pisati i SMS kao i do sada.

 

Naravno pošto je ovo procurilo prije vremena jer oficijelno nije predstavljeno možemo očekivati da ima greške. Ali sve u svemu dopisivanje preko Skype kroz poruke na Windows 10 Mobile kao i pozivi i video pozivi rade normalno, čak šta intuitivnije je nego otvaranje Skype aplikacije.

 

 

Pogledajte i videozapis iznad koji je objavio WMPU portal sa malom demonstracijom integraije na Windows 10 Mobile. Zbog ovoga je vjerovatno i sama aplikacije “poruke” na Windows 10 Mobile imala dvije nadogradnje u zadnje vrijeme koje mi nismo prenosili jer nismo znali šta je novo.

 

Preuzmite Messaging Skype Preview za Windows 10 Mobile ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar