20.9.15

Microsoft Lumia 950 i 950XL će dolaziti s vrijednim dodacima

cityman-talkmanSmartphoneFrance.info stranica je dobila neke nove informacije o nadolazećem Microsoft Lumia 950 i 950XL uređaju koji bi uskoro trebao biti predstavljen korisnicima.

 

Spomenuta stranica prenosi kako će Microsoft Lumia 950 i 950 XL cijenom biti nešto jeftiniji od iPhone 6/6s plus uređaja ali da će dolaziti za 200€ vrijednom popratnom opremom. Očekuje se kako će Microsoft isporučivati dodatak neophodan za korištenje Continuum funkcije, bežični punjač te dodatak poput bežičnog zvučnika koji bi isto mogao biti uključen u paket.

 

Čitatelji su imali dosta primjedbi na dizajn uređaja, pa SmartphoneFrance.info također spominje kako uređaji ostavljaju premium osjećaj u ruci kakav i priliči jednom high-end uređaju. To bi trebalo barem malo ublažiti nezadovoljstvo vjernih fanova.

 

Na koji način će biti isporučivana dodatna oprema i hoće li biti ograničen period kupnje da bi se dobila spomenuta oprema nije poznato ali Microsoft je najavio predstavljanje uređaja 6.10. ove godine pa ćemo tada sigurno saznati više informacija.

 

izvor: WMPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar