14.9.15

Windows 10 trgovina ima nadogradnju

Trgovina ima update 3

Windows 10 trgovina je aplikacija kao i sve druge iz trgovine i ona također može nadogradnje dobiti direktno kroz trgovinu. Danas Windows 10 trgovina na PC i telefonima ima nadogradnju i donosi ispravke grešaka i generalno se osjeti da je brža u zadacima kao preuzimanje aplikacija, ili otvaranje istih.

 

snip_20150914204737

Trgovina na Windows 10 je centralno mjesto gdje korisnici mogu preuzeti mnogo dobrih i korisnih aplikacija i koje se u zadnje vrijeme izdaju pretežno kao univerzalne aplikacije to dalje znači da rade na telefonima i računarima „isto“. Razvijač naravno može izmijeniti ponašanje određene dijelove aplikacije na određenim uređajima da se ponašaju drugačije i čak je to potrebno jer na PC imamo miš i tastaturu dok na telefonima i tabletima zaslon na dodir i aplikacije se moraju prilagoditi tome. Windows 10 aplikacije to rade veoma dobro.

 

Preuzmite Windows 10 trgovinu direktno u trgovini svog uređaja pod Downloads and Updates > check for updates. Javite nam ako ste primijetili nešto novo u trgovini, a da nismo pisali o tome do sada.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar