10.9.15

Skype integracija za Windows 10 Mobile ima nadogradnju

Skype Messaging Preview setup

Skype integracija u poruke i pozive o kojoj smo pisali ranije danas ima novu nadogradnju sa ispravkama grešaka i poboljšavanjem stabilnosti same aplikacije. Ova aplikacije zamjenjuje vaše SMS poruke i dodaje uz to Skype poruke, to isto radi u pozivima i kontaktima gdje se uvezuje nativno sa Skype i odakle možete pisati ili pozivati prijatelje besplatno.

 

messaging-skype-01 (2)

Microsoft izgleda sprema ovu integraciju za sutrašnji novi build Windows 10 Mobile. Mi nismo primijetili nešto novo u ovoj verziji pored toga da je stabilnija. Naravno još nedostaje dosta funkcija i poliranja izgleda kako bi zamijenila ova integracija onu nativnu koju poznajemo do sada ali Windows 10 Mobile još nije gotov i imamo još vremena da se to sredi.

 

Napomena – ova aplikacija je dostupna samo za Windows 10 Mobile jer on tek omogućava integraciju drugih aplikacija direktno u poruke pozive i kontakte. Svaki razvijač ima pravo na takvu integraciju pa i WhatsApp, Viber  ili Facebook Messenger a korisnicima bi trebao ostati samo izbor koje žele da integriraju u poruke i pozive.

 

Preuzmite Messaging Skype beta aplikaciju ovdje.

 

qr-skype-messaging-beta

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar