21.11.14

WP Novosti aplikacija ima nadogradnju sa novim funkcijama

WP novosti

Danas nakon dužeg vremena WP Novosti aplikacija ima nadogradnju koja donosi par novih funkcija. Među novim funkcijama je i novi način čitanja članaka. Novi način čitanja članaka možete uključiti u postavkama aplikacije.

Šta donosi novi način čitanja?!

 

WP Novosti nova app 4

 

Donosi dosta brže otvaranje članaka i učitavanje jer na dnu nema komentara i izbačen je nepotreban kod i sadržaj koji se preuzima. Tko želi da komentira i dalje ima stari način dok ne ugradim i u ovaj novi način čitanja bolji način za komentiranje. Ako ste primijetili mi koristimo Disqus formu za komentiranje i oni su imali projekt s kojim se može Disqus ugraditi u aplikacije kao što je i naša aplikacije međutim taj projekt stoji i ne rade dalje na njemu niti ga podržavaju i ne dozvoljavaju skidanje. Kada stupimo malo bolje u kontakt s njima ugradit ćemo punokrvni Disqus (komentare) u aplikaciju našu tako da ne troši mnogo ni internet, niti dugo traje.

 

U ovoj verziji WP Novosti imate također opciju da ugasite obavijesti i ažuriranje aplikacije od 23 sati uvečer do 7 sati ujutro, što će nekima dobro doći jer mi objavljujemo veoma često članke kasno radi izvora od kojih dobivamo informacije, oni su većinom aktivni kada je kod nas večer tako da tada i objavljujemo.

 

Treća novost u ovoj nadogradnji jeste novi izgled za Lockscreen (zaključani zaslon). Do sada je bila pozadina u boji WP Novosti stranice dok sada imate izbor za bude crno-bijela pozadina sa „metro“ stilom ili ista ta pozadina sa bojom koju koristite na telefonu.

 

U slijedećim verzijama koje će uskoro doći (neće se čekati kao ova sada), planiram ugraditi i „vlastitu“ fotografiju za Lockscreen tako da možete postaviti vašu fotografiju na zaključani zaslon, a članke sa WP Novosti preko. Pored toga planiram novi Live Tile i zasebnu verziju za Windows Phone 8.1 koja bi trebala još bolje raditi. I ova nadogradnja važi za obje verzije WP Novosti aplikacije (plaćenu i besplatnu), plaćena verzija će zato prva dobiti nove Live Tiles i WP8.1 verziju. Aplikacije WP Novosti možete preuzeti ispod skeniranjem QR koda ili klikom na fotografiju koja će vas dovesti do trgovine.

 

Sve to i više uskoro ćete saznati. Lijep pozdrav!

 

WP Novosti plaćena verzija:

 

WP Novostiplacena QR Code

 

WP Novosti besplatna verzija:

 

WP Novosti besplatna QR Code

9 komentara :

  1. Sta je ugradjeno u ovu aplikaciju turbina pa sta se do sad cekalo,,,,odlicno 5+

    ReplyDelete
  2. Dino super ti ovo sve radiš, sviđa mi se ova nova verzija jer većinom samo pročitam članak bez da komentarišem, ovako mi je lakše. A tvoja Prognoza, lave moj, koristim ju od dana kad sam kupio prvi wp i za nju imaš sve pohvale.

    ReplyDelete
  3. "WP Novosti" bez komentara je kao i "Mercedes" bez svog znaka.Vratio sam komentare odmah.Hvala Bogu, ima i to u postavkama...

    ReplyDelete
  4. Lijepo, brzo, ali koristit cu stari dok se ne uvede komentiranje :)

    ReplyDelete
  5. Da, i ja jedva cekam da malo popricam sa Disqus, nekako su previse zauzeti i ne zele kontakt i da pomognu razvijacima na WP. :(

    ReplyDelete
  6. Definitivno ima razlike. Sve pohvale. Čeka se implementacija komentara.

    ReplyDelete
  7. Jedno pitanje, zasto aplikacija prvo ucita clanak bez komentara i doj ja krenem da citam i skrolujem ucitaju se i komentari i vrati me nazad? Malo iritira :/

    ReplyDelete
  8. to je zato sto na dnu ti komentari trose mnofo RAM i interneta, zbog toga sam uveo i nacin bez tih komentara, ko ne komentira inace moze samo citati clanke i otvarat ce im ako ne i 20x brze. To sve dok Disqus ne uvedemo u pravu formu za Windows Phone. Nazalost oni se ne trude oko razvijaca za Windows Phone i ne pomazu ni malo.

    ReplyDelete

Ostavite komentar