12.11.14

Microsoft NetWork 5 konferencija

140414056.3_mn

MS NetWork konferencija se može slobodno reći da je najveća domaća (BiH) konferencija IT stručnjaka. Konferencija se bavi tematikom Microsoft tehnologijama, uređajima, predavanjima o tehnologijama. I još važniji aspekt je razmjena znanja iskustva sa domaćim i regionalnim IT stručnjacima.

 

97d66a93-bdf7-4686-8c50-ff65ea323441

 

Ovaj put se MS NetWork održava u Neumu od 27. do 29. aprila 2015. u Grand Hotelu Neum. Pogledajte videozapis ispod kako je bilo na MS NetWork 4 konferenciji u Banja Vrućici ove godine u aprilu. Na ovogodišnjem Microsoft NetWork 4 je bilo preko 80 predavanja za učesnike konferencije. Predavači ove godine su bili neki koje smo i mi pokrivali ovdje kao Microsoft Evangeliste, razvijaće ili Microsoft MVP, - Enis Šahinović, Jelena Miodragović, Spaso Lazarević. Na konferenciji naravno bio je i direktor Microsoft BiH Omar Krivošija.

Naredne godine Microsoft NetWork konferencija može biti samo još bolja i kvalitetnija. Spaso Lazarević je napravio aplikaciju za prošlu Microsoft NetWork konferenciju, a vjerujem da će napraviti i za buduću. Objaviti ćemo je kada bude vrijeme.

 

Prijave za NetWork 5 još nisu počele ali i o tome ćemo vas obavijestiti blagovremeno. Više informacije možete dobiti na oficijelnoj MS NetWork stranici. MS NetWork 5 možete pratiti i na twitteru.

 

Sponzori MS NetWork konferencije su:

 

Sponzori MS NetWork 5

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar