26.11.14

Nadogradnja za Telegram Messenger, Lumia Camera i Lumia Camera Classic aplikacije

Store logoTri aplikacije su danas dobile nadogradnju, a to su Telegram Messenger, Lumia Camera i Lumia Camera Classic aplikacije za uređaje s Windows Phone 8.1 sustavom.

 

Telegram Messenger aplikacija je nadograđena na verziju 1.1.3.46 i ovom nadogradnjom je osim ispravljanja grešaka i poboljšanja u radu, aplikacija dobila i neke nove funkcije. Nadogradnjom na novu verziju korisnici mogu odrediti tko može vidjeti kada ste zadnji put bili aktivni, moguće je odrediti nakon koliko vremena će se vaš profil automatski izbrisati (to vrijeme može biti od 1 mjeseca do 1 godine), novo učitavanje videa, komprimiranje videa te podrška za Live Tile.

 

Lumia Camera i Lumia Camera Classic aplikacije su nadograđene na verziju 4.9.2.1 ali na žalost nije objavljen popis promjena za ovu verziju pa nije poznato o kakvim se promjenama radi.

 

Nadogradnje za ove aplikacije možete preuzeti klikom na slike ispod ili skeniranjem QR kodova.

 

Telegram Messenger

 

QR_Ngram

 

Lumia Camera

 

Nokia_Camera_Tag_0

 

Lumia Camera Classic

 

qr_nokia_camera_beta

6 komentara :

  1. Imam problem,ne mogu instalirati Lumia Camera Classic. Da li vise nije kompitabilna za 512RAM? Lumia 520, region US

    ReplyDelete
  2. Lumia Camera Classic je ograničena za uređaje 830, 930, 1520.

    ReplyDelete
  3. Moja L830 ima instaliran Nokia Camera, inace koristim Lumia Camera Classic. Sad da li brisem Nokia Camera koja se ne moze nadograditi jer nije dostupna na store ili da koristim obje mozda bice dostupna nekad u buducnosti?

    ReplyDelete
  4. Lumia Camera na lumia 830 nije vise podrzana tako da mozete slobodno izbrisati. ima lumia camera classic koja je ista.

    Isto vazi za korisnike Lumia 930 i 1520.

    ReplyDelete
  5. Thank you very much! :)

    ReplyDelete
  6. Nisam primjetio nista sto se tice kamere.
    . ,ali se slika promjeni posle 1-2 sec,bude mnogo losija. Da se ne mjenja Nikon bi joj zavidio .Hoce li biti kakvih pobojsanja ili hardwer radi svoje?

    ReplyDelete

Ostavite komentar