12.11.14

Nadogradnja za Xbox Video aplikaciju

xbox music_thumbXbox Video aplikacija za Windows Phone 8.1 uređaje je danas dobila nadogradnju. U novoj verziji aplikacije su popravljene neke stvari na koje su se mnogi korisnici žalili.

 

Aplikacija je nadograđena na verziju 2.6.407.0, pa tako u ovoj verziji aplikacije sada možete preuzeti najnovije TV emisije dan nakon što su objavljene, dodane ocjene i mišljenja, također možete iznajmiti ili kupiti najnovije blockbuster filmove.  Ovom nadogradnjom je ispravljena greška prekidanja videa, u slučaju da ste izašli iz aplikacije, video nastavlja od mjesta gdje ste prekinuli gledanje. Omogućen je stream ili download filmova i TV emisija, najave filmova, te se video zapisi iz Camera roll mape sada mogu gledati preko Xbox Video aplikacije.

 

Nadogradnju za Xbox Video aplikaciju možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

 

QR_xbox_video_1[4]

28 komentara :

  1. Da li postoji neki player sa kojim se moze gledati online TV i filmovi?

    ReplyDelete
  2. Kako da ucitam prevod?

    ReplyDelete
  3. kopiraj SRT datoteku u istu mapu gdje ti je film i nek ima isti naziv, onda kad pokreneš video imaš onaj kao zupčanik i tu uključiš titlove

    ReplyDelete
  4. Kako skidat filmove i te brije sto je u opisu aplikacijr

    ReplyDelete
  5. Bojan Shojke Mihajlović12 November, 2014

    Ovom nadogradonjom su mi zeznuli aplikaciju.Sad nakon otvaranja nece nista da se otvori u aplikaciji,samo ostane na loading 🔃 -.-. Ne razumem da li je zaista tako tesko napraviti aplikaciju da funkcionise,poput moli playera.

    ReplyDelete
  6. Miralem Suljić12 November, 2014

    Kod mene radi i to kako :) napokon mi sav video na istom mjestu a ne kao prije. Ovo loading se zadrzalo malo duze samo prilikom prvog pokretanja nakon azuriranja.

    ReplyDelete
  7. Zna li neko kako funkcioniše "browse movie store" i " browse tv store" kako do videa ili filma... Dino, Željko...

    ReplyDelete
  8. samo klikneš na film i vidi šta se traži.. nebi trebala biti velika komplikacija

    ReplyDelete
  9. meni isto ne radi, a kolega Dino kaže da radi.. e sad, ako je stvarno greška vjerujem da će update brzo, a ako serveri štucaju onda trebamo samo pričekati da se sve stabilizira.

    ReplyDelete
  10. Nevezani za ovu temu ali izasao update i za ustedu baterije 😄 A sada je video pun pogodak e sada neznam dal ucitava sve formate filmova inace odlicni,dosta bolje nego na iOS 😄

    ReplyDelete
  11. Kad bi imo to da kliknem, kad otvorim aplikaciju samo ucitava i sve je crno i pise samo tv, moji video zapisi. Od kad sam uzo telefon to je jedina aplikacija koja brijem neradi ispravno i nakon silnih tih updejta

    ReplyDelete
  12. ahaa.. pa ti imaš isti problem kao ja i još neki, ne prikazuje ništa osim praznih pločica.

    ReplyDelete
  13. Kad klikneš na movie store ili tv store otvori se strana na kojoj piše "all genres" zelenim slovima a ispod piše "Nothing to show here". Kad klikneš na "all genres" otvori se strana sa "all studio" i ništa više nema. E sad da li je potrebno ubaciti neki link nekako ili nešto drugo uraditi...?

    ReplyDelete
  14. Meni je isto tako. Tu bi se trebao sadržaj sam učitati, nikakvi linkovi ne trebaju.
    Ako je greška do aplikacije update bi trebao brzo doći a ako je do servera nebi trebalo dugo čekati da poprave

    ReplyDelete
  15. Pa dobro onda ćemo sačekati i nismo jedini kojima ne radi, valjda će preduzeti nešto u vezi toga tj. popraviti...

    ReplyDelete
  16. Da, vrlo je moguce da je do regije jer evo meni radi na njemackoj regiji i prikazuje filmove. A filmovi su lokalizirani i ako se vi nalazite na US regiji vjerujem da s njom nesto nije ok

    ReplyDelete
  17. Možda nismo prijavljeni na nekom od servisa, trebaš proveriti sa Dinom pošto njemu radi da li je potrebna možda neka aplikacija i da li je on prijavljen negde a mi nismo. Šta drugo ili je to ili greška u aplikaciji!

    ReplyDelete
  18. Jesam Dino na USA regiji sam, može biti i da je to. Voleo bih da se jave i drugi korisnici koji su na različim regijama kao npr. UK, Srbija, Hrvatska, Bosna itd. da čujemo kako je kod njih.

    ReplyDelete
  19. Da. to bi bilo dobro. I jos mislim da je vezano mozda za email na kojoj je regiji. Moj je na njemackoj regiji kao i telefon i mozda zato i radi. Ne znam, mozemo samo nagadati.

    ReplyDelete
  20. Nije da je baš od nekog značaja da moram da imam movie i tv store i da ima nešto tu da se vidi kao da ću baš da gledam, nego eto rekoh da pitam možda je do mene da ne znam kako. A uostalom sve o filmovima i TV-u ima na netu da se nađe tako da nije problem.

    ReplyDelete
  21. Postoji aplikacija "Global TV" gde možeš gledati tv uživo i ima nekoliko filmova ponuđenih za gledanje.

    ReplyDelete
  22. Pa da izgleda, a nista cekat novi updejt i nadat se necemu hehe

    ReplyDelete
  23. Ljudi moji, aplikacija je potpuno ispravna.Meni prvi put normalno otvori Xbox video, ali mi odmah ispiše da mi je region nepodržan.Posle toga sve je prazno, sem Camera Roll video.
    Lepo je napisao Dino da vaš Microsoft account email i regija moraju da budu iste.Ja sam na UK regiji, ali sam se na žalost registrovao telefon na ***@hotmail.rs. :((

    ReplyDelete
  24. I cemu sluzi sad onaj tab TV kad je prazan?

    ReplyDelete
  25. služit će samo da srede ovaj problem koji je nastao

    ReplyDelete
  26. Ne vjerujem, ja sam prijavljen na sve što se moglo prijaviti, sumnjam da je do toga. Pokušavao sam sa promjenom regije na hotmail računu i mobitelu ali nije pomoglo

    ReplyDelete
  27. meni katastrofa taj xbox video, svaki put predugo učitava i kad konacno zavrsi s učitavanjem moji videi se pojave svi plus njihovi duplikati o.O a na Tv.u mi nema niceg samo zatamnjeno ' regija, email i sve drugo mi je Hr ....

    ReplyDelete

Ostavite komentar